BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50
HABER /  POLİTİKA

AK Parti MHP bayramlaşmasına FETÖ PKK damgası

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan başkanlığındaki heyet, AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu.

Abone ol

Bayram ziyaretine giden MHP heyeti PKK ve FETÖ'nün ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalarda hükümete tam destek sözü verdi.

AK Parti'de MHP'lileri, Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık başkanlığındaki heyet karşıladı.

Çalık, burada yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği devlet adamlığı ve Yenikapı ruhunu yaşatması dolayısıyla teşekkür etti.

BU BADİRELERİ DE ATLATACAĞIZ

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Çalık, "Darbe girişimi başarılı olsaydı bugün bu ortamı birlikte paylaşamayacaktık. Ülkemiz büyük bir ülke. Bu badireleri de atlatacağız. İnşallah, hepimizin ortak mücadele ettiği terör son bulur. Terör örgütlerinin sonunu hep beraber vereceğimiz mücadele ile getireceğiz." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan ise 15 Temmuz darbe girişiminde ve terör olaylarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Son zamanlarda özellikle  Başbakan Yıldırım'ın terörle mücadeleyle ilgili söylediklerinden ve terör örgütlerine yapılan operasyonlardan duydukları memnuniyeti ifade eden Ayhan, "PKK ve FETÖ'nün ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalarda MHP olarak iktidarın arkasında olduğumuzu söyledik. Terörün ortadan kaldırılması açısından son derece samimi bir şekilde hükümeti desteklediğimizi ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Ayhan, 15 Temmuz'dan sonra ilan edilen olağanüstü hali desteklediklerini ancak bu süreçte FETÖ ile mücadelede insanların mağdur edilmemesi gerektiğini kaydetti.