BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
HABER /  POLİTİKA

AK Parti Genel Merkezi'nde artık bunu yapmak yasak!

Türkiye'nin yaşadığı FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin ardından AK Parti Genel Merkezi'ndeki güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Abone ol

FETÖ'nün uyuyan hücrelerinin 14 Ağustos'ta yeni bir kalkışma yapacağı iddiaları ve yöneticilerden gelen 'tehlike geçmedi' açıklamaları güvenlik önlemlerinin alarm düzeyinde sürmesine neden oluyor.

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından başta Meclis, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Çankaya Köşkü olmak üzere tüm kamu kurumlarında en üst seviyede güvenlik tedbirleri alındı. Meclis, külliye ve Çankaya Köşkü'ne giriş-çıkışlara sınırlamalar getirildi.

Özellikle Meclis'te kimsenin alışık olmadığı şekilde kulislerde ve kulislerin açıldığı bahçelerde çok sayıda sivil polisin görev yaptığı dikkat çekiyor. AK Parti Genel Merkezindeki güvenlik önlemleri de yine en üst seviyede devam ediyor. Türkiye'nin haberine göre, bu konuda bir adım daha ileri gidilerek, zehirlenme ihtimaline karşı, dışarıdan yiyecek içecek siparişlerine yasak getirildi.

Özellikle parti yöneticilerinin genel merkez binasındaki yemekhaneyi kullanmaları konusunda uyarıldıkları öğrenildi. Bu yasağa Başbakan dahil tüm parti yönetiminin uyduğu ifade edildi. Ayrıca AK Parti yöneticileri, partilerinin 15'inci yıl dönümü nedeniyle herhangi bir kutlamanın yapılmayacağını belirtirken, parti genel merkezi veya ATO Kongre Salonunda küçük çaplı bir toplantı olacağı dile getirildi.