BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti FETÖ'çünün binasından taşındı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'a ait binadan taşındı.

Abone ol

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda İstanbul'da bugün saat 04.00'te gözaltına alınan Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'a ait Bayraklı'daki İş Merkezi'nden taşındı.

İş Merkezi'nin iki katında hizmet veren AK Parti'ye dair tüm yazı, flama, bayrak gibi göstergeler binadan temizlendi. Parti, Başbakan Binali Yıldırım'ın yerel ve genel seçimde ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi'nde faaliyet gösterecek. AK Parti Başkanı Bülent Delican sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Son seçim döneminde, bir kısmını Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak kullandığımız Konvoy İş merkezine taşındık. Kira kontratımızın bitmesi nedeniyle uzun süredir hazırlıklarını devam ettirdiğimiz çalışmalarımız tamamlandı.Yeni binamızın teknik donanımının üst seviyede olması, müstakil ve daha kullanılabilir olması tercih nedenlerimiz arasında yer almıştır. İl binamız bundan sonraki hizmetlerine burada devam edecektir."