BIST 8.825
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,96
HABER /  POLİTİKA

AK Parti-CHP samimiyeti! O pozlarla ilgili flaş açıklama

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara'nın yeni Başkanı Mustafa Tuna ile çekilen samimi fotoğraflarıyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yla beraber samimi bir fotoğraf çektirmiş ve o kare sosyal medyada da gündem olmuştu. Taşdelen, fotoğrafla ilgili kişisel Twitter adresinden bir açıklama yaptı. Taşdelen, Ankara'nın kavgadan bıktığını ifade etti.

Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna, geçtiğimiz günlerde muhalefet belediye başkanlarını makamında ağırlamış, CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile Tuna, bu buluşmada birbirlerine sarılarak poz vermişti. AK Partili ve CHP'li iki başkanın samimi pozları sosyal medyada gündeme oturmuştu. 

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, fotoğrafla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı ve "Kavga Gökçek'in üslubuydu. Ankara kavgadan bıktı. Kenti yöneten bizler ortak aklı işletebilmeliyiz. Nezaketi ve samimiyeti ne kadar unutmuşuz" dedi.