SİYASET
08 Şubat 2012 Çarşamba 17:0221 Yorum4551 okunmaMHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, AK Parti'nin ömrünün sonuna geldiğini söyledi
- Haber
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, AKP'nin büyük vaatlerle oturduğu iktidar koltuğunda 10 yılını doldururken, Türkiye'nin meselelerini halletmek şöyle dursun, kat kat aratırdığını belirterek, "AKP bir moda partisidir ve okyanus ötesinden belirlenen misyonunu tamamlasa da tamamlamasa da siyasi ömrünü tüketmesi uzak değildir" dedi.
Yalçın, bütünleşmesini ve teşkilatlanmasını tamamlayan MHP'nin, muhtemelen sonbahardan yapılacak 10. Olağan Kongresi'nden sonra Türkiye'yi paylaşılan geçmişten ortak geleceğe taşıyacağını bildirdi.
"AKP'NİN SİYASİ ÖMRÜNÜ TÜKETMESİ YAKIN"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın partisinin 10. Olağan Kongre süreciyle ilgili yazılı açıklama yaptı.
Semih Yalçın, Türkiye'nin girift sorunlarının gerçek çözüm adresinin MHP olduğunu savundu. MHP'nin bir ülkü ve ideoloji partisi olarak dinamizmini her zaman koruyacağını, Türkiye'nin geleceğine ilişkin projeler üreterek şimdiki çağın çağın rekabet şartlarına ülkeyi hazırlayacak kırat ve olgunlukta olduğunu belirten Semih Yalçın şöyle dedi:
"Ancak partimizin hedeflerini hayata geçirebilmesi, milletimizin göstereceği teveccühle mümkündür. MHP'de bir süredir devam eden kongre süreci, partimizin nitelik ve hedefleriyle aziz milletimiz nezdinde kabul görmesi için mükemmel bir fırsat olmuştur.
Türkiye'yi 2023 hedefine götürecek MHP kadrolarının teşekkülü ilçe ve il kongrelerinden başlamıştır. Partimizin 10. Olağan Kurultay'ının yönünü tayin edecek olan kongre süreci aynı zamanda hareketimize yeni bir ivme kazandıracaktır. Bu sürecin başarısı ise, her bir kongrenin kurultay havasında ve coşku içinde geçmesiyle, temsil ve rekabet hakkının demokratik şartlarda kullanılmasıyla, adaylık yarışının hoşgörü, samimiyet ve dayanışma anlayışı içinde gerçekleştirilmesiyle yakından alakalıdır."
MHP'nin il ve ilçe kongrelerinde yeni seçilen kadrolar veya yeniden göreve devam eden il ve ilçe yönetimlerinin, partiyi iktidara taşıyacak siyaset kadrolarının öncüleri olduğunu bildiren Semih Yalçın, "Öncüler ne kadar birikimli, hazırlıklı ve kaliteli olursa, temsilcisi oldukları partinin misyon ve vizyonunu o kadar liyakatle taşıyacaklar, adına yola çıktıkları milletin sıkıntılarını, dertlerini öylesine güçlü şekilde sırtlanacaklardır" dedi.

İşte 'Farketmeden Kilo Verdiren 12 Altın Kural'
1. Kilo vermek istiyorsanız öncelikle yanlış bilgilerden arınmalısınız. Ekmeğimi çıkartsam bana yeter, ya da yediklerini yarıya indirirsem zaten kilo verebilirim gibi düşünceler yeterli ve dengeli beslenerek sağlıkla kilo verme kavramından oldukça uzakta düşüncelerdir. Bu gibi düşüncelerin arınarak zihninizi diyete hazır hale getirmelisiniz.










Hafta sonunda sadece ABD'nin batı yakası ve Asya'nın bazı bölgelerinde gözlemlenen Güneş tutulması, büyüleyici bir görüntü oluşturdu. Güneş ile Dünya'nın arasına giren Ay, ateşten bir halka gibi belirdi. Bu muhteşem görüntü bir daha 2023'te olacak. (Ntvmsnbc)




MEMURErdoğan memurlar için son sözü söylediİmzaların atılmasına saatler kala masadan kalkan memur konfederasyonları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan haber bekliyordu..
DİĞERFLAŞ! Haliç Köprüsü böyle ayrıldı!Haliç Köprüsü ile yolu aynı hizada tutan çelik mekanizmada meydana gelen arıza nedeniyle yol ve köprü arasında yükseklik farkı oluştu
DİĞER29 ile süper başkan geliyorBaşkanlık sistemi tartışılırken hükümet 29 ile 'süper başkanlık' sistemi getirecek bir yasa tasarısı hazırladı.
DİĞERValilik önünde pompalıyla dehşet saçtıAdana'da eşi ile aralarında sorunlar bulunan Rahim Koca, elindeki av tüfeğini çenesine dayayarak intihar girişiminde bulundu.
GÜNDEMDoğalgaz fiyatları yüzde 50 düşebilirEnerjide Rusya'nın tekelini kırıp, oyunun kartlarının yeniden dağıtılmasına neden olabilecek kaya gazı tartışması alevlendi.
TERÖRÜç şehitte inanılmaz ihmalHatay'da üç subayın şehit olduğu olayla ilgili hazırlanan ilk raporda bir dizi ihmaller zincirine rastlandı.
SPOR MEDYASIAziz Yıldırım için 4 farklı senaryo!Metris'teki Aziz Yıldırım, rekor oyla yeniden seçilse de şike davasının seyrine göre kulübün yeniden seçime gideceği savunuluyor.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
3.SAYFAÖnce penisi sonra işi gittiKarısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi
TURİZMBurada kalmak bir araba parasıZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı... Orta gelirlinin rüyasında bile göremeyeceği lüks ve şatafat merkezleri.
SİNEMAİşte bu hafta vizyona giren filmlerBu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98







































