BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

AK Parti adayları Davutoğlu tanıttı

AK Parti adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Abone ol

AK Parti adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı. Sahneye isimleri okunarak çağrılan milletvekili adayları, Başbakan Davutoğlu ile birlikte salonu selamladı.

AK Parti milletvekili adaylarının isimleri şehirlere göre "Z" harfinden başlanarak okundu.

İsmi okunan milletvekili adayları Davutoğlu'nun bulunduğu platforma gelerek, birlikte fotoğraf çektirdi.

Adayların isimleri, fotoğraflarıyla platformun arka tarafına kurulan ekrana yansıtıldı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2015

aday.20150415153958.jpg

YENİ SEÇİM ŞARKILARI

AK Parti seçim beyannamesi Başbakan Davutoğlu tarafından açıklandı. Birazdan AK Parti'nin merakla beklenen adayların tanıtımı yapılacak. Ankara Arena'da AK Parti'nin yeni seçim şarkılarını dinledi.

WATCHOUT SİSTEMİ

Ankara Spor Salonu'ndaki törende Davutoğlu, AK Parti milletvekili adayları listesine giren isimleri tek tek tanıtıyor. AK Parti aday tanıtım toplantısında bir ilk de yaşanacak. Aday tanıtımında ilk kez, watchout sistemi kullanılıyor. bennur.20150415154008.jpg

Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu (solda) yürüme engelli Bursa 9. sıra milletvekili adayı Bennur Karaburun (ortada) ile fotoğraf çektirdi.

Bugüne kadar birbirine eklenmiş ekranlardan oluşan dev ekran olarak "led" teknolojisini kullanan AK Parti, ilk kez, izleyenlerde üç boyutlu izlenimi veren tek parça büyük dev perdeye çoklu projeksiyonla görüntüyü yansıtan watchout sistemini kullanacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafıyla, partinin yeni sloganları "watchout" sistemiyle salona yansıtılıyor.

AK PARTİ SEÇİM ŞARKILARI

SEÇİM BEYANNAMESNİ OKUDU

Başbakan Davutoğlu, 350 sayfaya yaklaşan AK Parti Seçim Beyannamesi'ni Ankara Arena'da açıkladı. Seçim vaatlerini ve bizzat kaleme aldığı beyannamede Ak Parti'nin başkanlık sistemi hakkındaki vizyonunu açıklayan Davutoğlu Yeni Türkiye sözleşmesini okudu.

ak-parti-adaylari-davutoglu-tanitiyor.jpg
AK PARTİ SEÇİM ŞARKILARI 

AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklandığı törende AK Parti'nin seçim şarkıları ilk kez tanıtıldı. Erhan Güleryüz'ün seslendirdiği "Bize her yer Türkiye" adlı seçim şarkısı Davutoğlu ve eşi salona girdiğinde çalındı. Ardından AK Parti adayı Uğur Işılak'ın "Söyle var mısın" adlı şarkı ilk kez dinletildi.

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİNİ OKUYAN DAVUTOĞLU'NDAN KRİTİK MESAJLAR