BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti adayı Bitlis'i karıştırdı!

AK Parti'den aday adayı olan, temayülde ise sadece 3 oy alabilen Ece Tuncer'in açıklamaları Bitlis'i karıştırdı.

Abone ol
AK Parti'den aday adayı olan Ece Tuncer'in "Yasak aşk meyvasıyım" sözleri Bitlis'i ayağa kaldırdı. Temayül yoklamasında sadece 3 oy alabilen Tuncer'in açıklamalarını yalanlayan Yusuf Ulukaya, babası Mehmet Ali Ulukaya'nın böyle bir ilişkisinin olmadığını söylediğini açıkladı.

Bitlis'te Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan ve girdiği temayül yoklamasında 3 oy alan Ece Tuncer'in "yasak aşkın meyvasıyım" açıklamaları kentte tepkiyle karşılandı. Tuncer'in annesinin bir dönem yasak aşk yaşadığını iddia ettiği aşiret lideri Mehmet Ali Ulukaya'nın oğlu Yusuf Ulukaya, Milliyet'ten Önder Yılmaz'a konuştu. Yusuf Ulukaya, şunları söyledi:
 
"Adaylığını bilmem ama babamızla yasak aşk yaşadığı iddiaları külliyyen yalan. Kesinlikle böyle birşey sözkonusu değil. Şizofren bir deli saçmalamış. Babamız 1999 yılında vefat etti. Basına yansıyan mahkeme kararları var, böyle birşey olmadığına yönelik.

"AÇIKLAMA YAPILDI"

Dönemin Bitlis Milletvekili Edip Safter Gaydalı,  böyle bir ilişkinin olmadığını açıkladı. Basında yer alıyor. DNA testi yapıldı. Anne ve babasıyla bu kişinin alakası olmadığı beyanları var. Hataylı kendisi, mahkeme kararları böyle diyor. Olay böyle yansıyınca babamızın kemikleri sızladı. Beynimize kan sıçradı. Geniş bir aileyiz. Babamızın sözleri kanun gibidir, meclis adamıdır. Kimse böyle birşeye inanmıyor ama at çamuru izi kalsın hesabı. Bu kadının iddiaları doğru değildir."

ÖZEL SEÇİM AFİŞLERİ

Bu arada Ece Tuncer, seçim çalışmaları için çektirdiği özel fotoğrafları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Seçimler için türban takıp, Bitlis'in yerel kıyafetlerini giyen Tuncer, bu fotoğrafların kullanıldığı afişleri de Facebook adresinden yayınladı.

ece-tuncer.jpg