BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

AJDA PEKKAN’IN GENÇLİĞİNİN SIRRI

Süperstar Ajda Pekkan, İzeet Çapa’ya verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.<br/>Yakın tarihimizin hangi dönemine bakarsanız bakın Ajd...

Abone ol

Süperstar Ajda Pekkan, İzeet Çapa’ya verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
Yakın tarihimizin hangi dönemine bakarsanız bakın Ajda Pekkan’ın tekabül ettiği bir ipucu bulabilirsiniz. 70’ler, 80’ler, 90’lar, 2000’lerde yaşanan sosyal ve toplumsal olayların bir iz düşümü gibidir Ajda Pekkan adı. Efsane sanatçı Ajda Pekkan her gün yenilenen görüntüsünün, hiç bitmeyen enerjisinin, Ajda Pekkan olmanın sırrını Hürriyet’ten İzzet Çapa’ya anlattı. İzzet Çapa sordu, Pekkan kimi zaman doğruladı kimi zaman "şehir efsanesi, inanmayın" dedi ve başından geçen ilginç bir olayı anlattı:
* Genç kalmak için sabahları bebek maması yediğin de mi asparagas?

- Yok köpek maması yiyorum, olur mu öyle şey İzzet? (Gülüyor) Bunu yaz da efsaneler çoğalsın. Genç kalmak için Whiskas yiyorum. Bunların hepsi şehir efsanesi.

*Nereden çıkıyor peki bu efsaneler?

- Ay ne bileyim, ben de şaşırıyorum. Meşhur olmak aslında böyle bir şey mi acaba? Bak ne anlatacağım; geçenlerde röportaj yapmaya bir kız geldi. Önce biraz tedirgindi, patilerini kedi gibi yavaş yavaş attı, sonra ben de patilerimi boynuna sardım, çok şeker bir röportaj oldu. Bir ara ne sordu biliyor musun?

* Kedilerini mi?

- Yoook... Ajda Pekkan yemek yer mi dedi?

* “Serumla besleniyorum” deseydin...

- Yani 34 yaşında metropolist; vizyonu, çocukları olan pırıl pırıl bir insan ne soruyor, inanamadım. Çünkü sen onlar için lojik değilsin, bir androidsin, ikonsun, illüzyonsun, bambaşkasın.
(İHA)