BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkandan yıllar sonra gelen itiraf!

Hiç kimse bugüne dek bu sırrını bilmiyordu. Hiçbir zaman söylememişti. Böyle çıkmak istememişti sevenlerinin karşısına. Sonunda itiraf etti.

Abone ol

İNTERNETHABER

NTV'de Haydi Gel Bizimle Ol programına katılan Ajda Pekkan çocukluğunda şiddet dolu bir evde yaşadığını itiraf etti.

Aile içi şiddete son kampanyasına destek veren ve bü nedenle 'Güldünya şarkıları" albümünde bir şarkı seslendiren Ajda Pekkan projeye çok inandığını söyledi.

"Kadınların şiddet görmesi içimi acıtıyor" diye konuşan Pekkan'a programın moderatörü Çiğdem Anad "sizin hayatınızda da oldu mu şiddet?" diye sordu.

ANNESİNİN DAYAK YEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Ajda Pekkan hayatında ilk kez ailesiyle ilgili bir gerçeği açıkladı:

"Evet, benim annem de... Annemi öyle görünce çok üzülürdüm. Benim babam askerdi, çok disiplinli bir adamdı. Kaç kere ayrılmaya kalktılar. Evde kıyametler kopardı. Sanırım karakterleri uyuşmuyordu. Görücü usülüyle evlenmişlerdi. Ben bunları tabii yıllar sonra algıladım. O anları yaşadıkça hep 'ben kendi ayaklarımın üzerinde durmalıyım, hiçbir erkeğe muhtaç olmamalıyım' diyordum. Belki de o yüzden Ajda Pekkan oldum" diye konuştu. 

NİYE KÜRTÇE MÜZİK YAPTI?

Programda Ajda Pekkan'ın Güldünya Konseri'nde Kürtçe şarkı söylemesi konusu da açıldı. Kürtçe şarkı söyleyerek siyasi mesaj verip vermediği soruldu yanıtı şöyle oldu;

"Benim hiçbir siyasi mesajım yoktu. Ben çünkü sadece şarkı söylemek için var olduğumu biliyordum. Ve hep de onun için var olacağım."