BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan sahnede düştü

Ajda Pekkan önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Şarkılarını seslendirmeye başlayan Pekkan, sahnede ufak bir kaza geçirerek yere düştü.

Abone ol

Düşmesinden dolayı dizi kanayan Ajda Pekkan'ı Orkestra şefi Taşkın Sabah yerden kaldırdı.

Ajda Pekkan Girne'de bulunan The Savoy Ottaman Palace Otel'de sevenleriyle buluştu. Programı sırasında ayağı kayıp düşen Ajda Pekkan'ın yardımına Orkestra Şefi Taşkın Sabah yetişti. Dizi kanayan Pekkan yaşadığı durumu seyircilere belli etmeden şarkılarını söyleyip dans etmeye devam etti. Sanatçı sahneden indiğinde kostümündeki kan izleri dikkat çekti. Pekkan yaşadığı kaza hakkında 'Benim keyfim yerinde olunca her şey ters gidiyor. Sahnede de küçük bir kaza atlattım. Ama önemli değil' dedi. Ajda Pekkan'a ilk yardım odasında yardımcıları tarafından müdahale edildi. Ajda Pekkan'dan önce Asena sahneye çıktı. Asena'nın performansı da izleyenlerden büyük alkış aldı.

"ORHAN GENCEBAY'IN ALBÜMÜNDE YER ALDIM DİYE BÜTÜN KONSERLERİNDE OLACAĞIM ANLAMINA GELMEZ"

 Ajda Pekkan, Orhan Gencebay'ın 60'ıncı Onur gecesinde sahneye çıkmamasını eleştirenlere 'Ben üzerime düşeni yaptım. Gelemeyeceğimi söylemek için aradım. Herkesin kariyerinde durması gereken bir nokta var. Albümde yer aldım diye bütün konserlerinde olacağım anlamına gelmez' dedi.