BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

Afrin operasyonu için ''Bu bir savaş değil; vatan toprağımızı koruyoruz.'' diyen Ajda Pekkan, ''Dünyadaki haksızlıklara karşı en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider.'' ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

Yılların eskitemediği Ajda Pekkan, Günaydın gazetesine konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahseden Ajda Pekkan, ''Erdoğan'a ya da başka bir siyasi lidere baktığım zaman ilk önce onların insani hasletlerini görmeye çalışıyorum. Bir insan olarak kendisine baktığım zaman son derece mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Dünyadaki haksızlıklara karşı da en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider.'' ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

İÇİMİZDEKİ SAFRAYI ATTIK Asker bir babanın kızı olarak 15 Temmuz gecesi neler hissettiniz? Ben bir asker çocuğuyum, bir askerin vatanına, vatandaşına nasıl baktığını bilirim. Milleti için kendisini nasıl feda etmeye hazır olduğunu da bilirim. Millete silah doğrultmak ne demek? Ona silah doğrultanın karşısında askerin nasıl durduğunu da en iyi ben bilirim. O gün asker kılığına girmiş haydutların, teröristlerin vatandaşa ateş açtığını gördüğüm zaman "Bunlar asker değil" dedim. Asker olamazlar ve asıl askerler onlara hadlerini bildireceklerdir. 15 Temmuz gecesi gördüğüm buydu. Bizim askerimizin, ordumuzun içine sızmış, asker kılığına girmiş teröristler vardı. 15 Temmuz'da ordumuz içindeki bu safrayı dışarı attı ve artık kurtulduk. Ben bir asker kızıyım ve bilirim; askerin içinde böyle insanlar olmaz. Allah ordumuzu korusun.

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

ERDOĞAN HEP MAĞDURUN YANINDA Ekonomide ve siyasette Türkiye yeni bir sürece giriyor. Bu süreç, sizce ülkemize ne gibi katkılar sağlayacak? Ülkemizin, kurulduğu günden itibaren, bütün engellemelere rağmen hep ileri gittiğini düşünüyorum. Biz ülke ve millet olarak büyük bir azim ve iradeye sahibiz. Bu manada hep optimistim. Bütün evsizlere, bütün gariplere yuva olmuş, yurt olmuş, adaletin, merhametin, muhabbetin olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. Böyle bir ülkeyi Allah yalnız bırakmıyor. Her zaman çok daha iyi yerlere gidecek. Milletime, milletimin azmine ve iradesine inanıyorum. İster siyasi, ister iktisadi alanda olsun; hep kendisini ileriye götüren bir milletten bahsediyorum. Siz bu ülkenin geri gittiğini, atalete, zaafa düştüğünü, kararsız kaldığını gördünüz mü hiç? Ben görmedim.

Ajda Pekkan: Erdoğan dünyaya kafa tutan tek lider

ERDOĞAN MAZLUMUN YANINDA Siz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlerine katılan bir isimsiniz. Sizce Erdoğan nasıl bir lider? Erdoğan'ın nasıl bir lider olduğundan daha önemlisi bence nasıl bir insan olduğu. Çünkü ben politik değerlendirme yapacak biri değilim.Bulunduğum konumun da, benden beklenenin de bu olduğunu düşünmüyorum. Ben insanım ve herkesten benimle insani ilişkiler kurmasını beklerim. Erdoğan'a ya da başka bir siyasi lidere baktığım zaman ilk önce onların insani hasletlerini görmeye çalışıyorum. Bir insan olarak kendisine baktığım zaman son derece mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Dünyadaki haksızlıklara karşı da en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider.