BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan Demet Akalın'ı çıldırttı

Pop müziğinin ünlü ismi Ajda Pekkan'ın, Bülent Çavuşoğlu ile aşk yaşadığı iddiası, Demet Akalın'ı çıldırttı.

Abone ol

İddiaya göre Pekkan'la 8 aydır beraber olan Çavuşoğlu, iki aydır da eve gitmiyordu ve eşi Tuğçe Eyilik'ten de bu nedenle boşanmaya hazırlanıyordu.

Pekkan'la ilgili gündeme gelen bu iddia dün twitter'da en çok tweet atılan konuların başında yer aldı. Özellikle kadınlar Pekkan'a büyük tepki gösterdi. Çeşme'de bulunan ve jüri üyesi olduğu "Star Akademi" programı için İstanbul'a doğru yola çıkan Pekkan'ın, konuyla ilgili kendisini arayan arkadaşlarına "Saçmalamasınlar, sadece beraber KVK konserleri için iş ilişkimiz var" açıklamasını yaptığı öğrenildi. Sanatçının asistanı Etel Sason ise "Bülent Çavuşoğlu ile iş ilişkimiz ve görüşmelerimiz sürecek ama Ajda hanım her iş yaptığı insanla beraberlik iddiası ortaya atılıyor diye çok rahatsız..." yorumunu yaptı.

Demet Akalın: Şoktayım

Demet Akalın haberi öğrenince şoke olduğunu söyledi. twitter'dan Erol Köse ile yazışan Akalın, "Doğru muymuş sayın Köse? Şoktayım! Bir de büyük aşk yazmışlar. Yahu biz eski eşimize dönünce yapmadığını bırakmıyorlar, anlamadım ben bu işleri valla!" değerlendirmesi yaptı. Pekkan'ın müzik şirketi DMC Genel Müdürü Samsun Demir ise tepkiler üzerine "Ben bir sanatçı olsam kendimi Ajda Pekkan'a rakip görsem veya onun yerine düşünsem bu durumda 'Durun arkadaşlar hemen infaz etmeyin' derdim. Gerçeği dinlemeden, öğrenmeden yorum yapanlara söylenecek bir şey yok. Kamuoyu herkesin notunu veriyor, en zor kazanılacak şey saygınlıktır. Fırsatçı olmayan, günlük küçük kazançlar düşünmeyen, polemiklerden uzak duran Sezen, Ajda, Nilüfer, Nazan, Candan, Sertab olabiliyor" yorumunu yaptı.