BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  MAGAZİN

Ajda Cem'in rekorunu kırdı!

Süperstar Ajda Pekkan'ın reklam filminden aldığı ücret dudak uçuklattı...

Abone ol

Süperstar Ajda Pekkan'ın reklam filminden aldığı paranın miktarı resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte İzzet Çapa'nın yazısı...

Dün akşama doğru telefonum çaldı, bir baktım ‘öteki Ajda’ Ethel... Daha “Merhaba” demeye kalmadan, “Vallahi biz bile yeni öğrendik, reklam filminin konusunu nasıl öğrenip de yazmışsın?” dedi. Geçen gün bizim Rin Tin Tin’in Ajda’nın reklam filmi konusunda söylediklerini anlatmıştım ya... Bir de tehlikeli araba sahneleri için Ajda’ya dublör bulduklarını... Ethel’in söylediğine göre dublör meselesi yanlış anlaşılmış.

Çekimlerde kullanılan Mustang’i Ajda’nın kendisi sürmüş, hatta “Ajda Hanım hızı çok sever, arabaya da inanılmaz hâkimdir, çekimler sırasında bir gaza bastı kendimizi Kemerburgaz’a ışınlanmış bulduk” dedi. “Fotoğraftaki arkadan görünen birbirinin aynı iki baş neydi?” diye sordum. Meğer Ajda Mustang akrobasileri ardından peruğu terlettiği için kurutma amaçlı çıkarmış başka birinin kafasına koyuvermiş. “Peruk dublorümüz olduğu doğru” diye takılmadan da edemedi.

Ethel’e Ajda’nın kaç para aldığını sordum. “Televizyon reklamlarının rekorunu kıran rakam” dedi. Demek ki Cem Yılmaz’ın rekorunu da kırmış, ondan bile fazla almış Süperstar. Ethel telefonu kapattıktan sonra hemen Rin Tin Tin’in peşine düştüm. Onu Nişantaşı’nda bir kasabın önünde, karnını doyurmuş güneşlenirken yakaladım. Olayı anlatınca pis pis güldü... “O zaman neden getirmişler o hızlı araba sürme ve patinaj uzmanı Seda’yı ve iki yabancı kızı oraya? Ajda peruğunu takacak bir manken kafası bulamamış mı? Abi, sen merak etme, ne dediysek o...” dedi.

Fazla söylenecek laf yok. İki tarafın iddialarını aynen aktardım. Karar sizin...

CEM YILMAZ CEPHESİNDE HER ŞEY KONTROL ALTINDA

Ethel’in telefonunu kapattım, 10-15 dakika sonra yine öttü bir türlü kapatamadığım medeniyet canavarı. Karşımda Cem Yılmaz’ın doktoru Prof. Dr. Serdar Kahraman... Birinin sağ kolu arar, ötekinin sol bacağı, diğerinin doktoru. Bir gün ben ünlü olunca Rin Tin Tin’i aratacağıma kendime söz verdim ve dinlemeye başladım. Geçen gün Cem Yılmaz’ın spor merakını aktarmıştım sizlere. Her gün spor salonuna kapanıp ters mekik, omuz pres, bacak egzersizleri gibi benim adlarını bile duyunca ürperdiğim hareketler yaptığını... Koşu ve ağırlık çalışmaları da cabası... O yazıyı yazarken Cem için endişeliydim ve “Kendine dikkat et, senin kahkahalarına hepimizin ihtiyacı var” diye içimden geleni yazmıştım.

İÇİM RAHATLADI

Çünkü Cem Yılmaz daha önce iki kez fıtık ameliyatı olmuştu, bu durumda kendisine çok dikkat etmesi gerekiyordu. Cem’in iki ameliyatını da yapan Serdar Bey, sağolsun, bu endişemle ilgili her konuda hemen bilgilendirdi beni. Cem’in ikinci ameliyatını yaklaşık bir buçuk yıl önce mikrodiskektomi yöntemiyle yapmış. Bu yöntemle ameliyat olan hastalar çok kısa bir süre sonra ayağa kalkabiliyorlarmış. Gerçekten de Cem 15 gün sonra sahneye çıkıp gösterilerine başlamıştı. O günden beri de kontrolleri sürekli olarak yapılıyormuş. Kısacası, Cem ameliyat sonrası tüm günlük aktivitelerini hiçbir sorun olmaksızın yerine getiriyormuş. Yaptığı spor programının da kendi kontrolü altında olduğunu üstüne basa basa belirtti Prof. Serdar Dr. Kahraman... Bütün bunları duyunca gerçekten içim rahatladı. Bu arada Serdar Bey’e de bir demet teşekkür sunuyorum.