BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  MAGAZİN

Ajansı işine son verdi

Survivor ile ilgil yaptığı açıklamalar ile gündemde olan Merve Büyüksaraç'a bir darbe de ajansından geldi

Abone ol

Merve Büyüksaraç'ın bağlı olduğu ajansın sahibi Uğurkan Erez yaptığı yazılı açıklamada "Ajans prensiplerini defaeten ihlal ettiği için kendisiyle yola devam etmemize imkan kalmamıştır" dedi.Survivor yarışmasından elendikten sonra sert açıklamaları ile dikkat çeken Merve Büyüksaraç, Acun Ilıcalı'ya dava açmıştı.

Ilıcalı ise adada yemek yediğini iddia eden Merve Büyüksaraç'a montajsız görüntüler ile yanıt vermiş ve 500 bin TL'lik karşı dava açmıştı.

EREZ KIZDI
İkili arasındaki restleşme Büyüksaraç'ın bağlı olduğu ajansın sahibi olan Uğurkan Erez'i kızdırdı. Erez, yaptığı yazılı açıklamada Büyüksaraç'ın izni dışında medyada boy gösterdiğini, bu nedenle de Büyüksaraç ile yollarını ayırdığını belirtti. Uğurkan Erez "28 yıllık meslek hayatımda sadece ve sadece disiplin ve iş ahlakından ödün vermeyen modellerle calışmayı tercih ettim. Sevgili Merve'yi çok sevmeme rağmen; maalesef ajansımın kriterlerinin hiçbirini yerine getiremediği ve ajans prensiplerini defaeten ihlal ettiği için kendisiyle yola devam etmemize imkan kalmamıştır." dedi.

"İŞİME SON VERİLDİĞİ DOĞRU"
Merve Büyüksaraç twitter sayfasından Uğurkan Erez'in yaptığı açıklamayı doğrulayıp şu mesajı yayınladı; "Ajansımın sahibi Uğurkan Erez'in işime son verdiği doğrudur. Bu yıl Show TV'de program yapan Uğurkan abime kırgınlığım yok. Sevdiğim biridir."