BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ailesinin bile bilmediği büyük sırrı

Erol Büyükburç'un ailesinin bile bilmediği sırrı TV 24 Yayın Danışmanı Ersoy Dede anlattı.

Abone ol

TV24 Yayın Danışmanı Ersoy Dede, Erol Büyükburç'un ailesinin bile bilmediği büyük aşk hikayesini izleyicilerle paylaştı.

İşte Ersoy Dede'nin Erol Büyükburç anısı

Erol Büyükburç'la ilgili ilk kez Günün Manşeti izleyicilerinin öğreneceği bir hikaye anlatmak istiyorum. Bu Erol Büyükburç'un ailesinin ve yakın çevresinin de bilmediği bir hikaye. Bir sır aslında..

Erol Büyükburç bir aşk adamıydı aslında. Birkaç kez evlilik yaptı. En son Alman bir bayanla evlilik yaptıktan sonra ondan ayrıldı. Hatta TV'lere çıkıp dizlerinin üzerinde yalvardı. Coşkulu da bir adamdı. Ben 20'li yaşlarından bahsedeceğim Erol Büyükburç'un..

KASABADAKİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİNE AŞIK OLUYOR

Bir Anadolu kasabasında, o kasabanın çok saygın ailelerinden birinin kızı oradaki bir kolejde İngilizce öğretmeni. Erol Büyükburç bu kızla oraya konser vermek için gittiğinde tanışıyor. Birbirlerine aşık oluyor ve bir birliktelik yaşamaya başlıyorlar.

'BİZ KIZIMIZI ŞARKCIYA VERMEYİZ'

Tabi o zamanlar aşklar zor yaşanıyor. Görüşmeler çok zor gerçekleşiyor. Mektupla falan ancak haberleşebiliyorlar. Sonra evlenmeye karar veriyorlar ve Erol Büyükburç kıza resmen talip oluyor. İşler bu noktaya geldiğinde kız durumu ailesine anlatıyor ancak ailesi, 'Biz kızımızı bir şarkıcıya vermeyiz. Bu işi unutun' diyor. Erol Büyükburç bir süre hayatına bunun acısıyla devam ediyor ancak öbür tarafta genç kızın yaşadığı dram çok büyük. 70'li yaşlarına kadar bir erkeğin daha elini tutmuyor, bekar ve hatta bir süre sonra ruhsal dengesini de kaybederek yaşama veda ediyor.

KIZIN DRAMINI ANLATTIĞIMDA HIÇKIRIKLARA BOĞULMUŞTU

Erol Büyükburç'la karşılaştığımız bir gün kendisine bu hikayeyi anlattım. Daha doğrusu kadının ismini söyledim ben ona. İsmi duyunca bana 'Gelsene sen şöyle bir kenara' dedi. Kendisine 'Sizin hikayenizi ve yaşadığınız acıyı biliyorum' dedim. Büyükburç, 'Peki o ne yapıyor şu anda?' deyince dedim ki 'Öldü'.. 'Peki ailesi, yakını yok mu bir görüşsek..' diye sordu. 'Hikayeyi asıl önemli kılan da bu.. Sizden sonra hiçkimsenin elini bile tutmadı. Bekar öldü' deyince rahmetli Erol Büyükburç hıçkırıklara boğulmuştu..