BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.246,95
GÜNCEL

Aile faciası! Emekli astsubay eşi ve kızını öldürüp...

BURDUR’da tartıştığı eşi ve kızını beylik tabancasıyla öldüren emekli astsubay, intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı. Eşi ve kızının yaşamını yitirdiği olayda ağır yaralı halde hastaneye götürülen emekli astsubay kurtarılamadı.

BURDUR’da emekli astsubay Muzaffer Danış (50), tartıştığı eşi Nilüfer (50) ve kızı Gizem Danış’ı (18) tabancayla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Eşi ve kızının yaşamını yitirdiği olayda ağır yaralı halde hastaneye götürülen Muzaffer Danış kurtarılamadı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Burç Mahallesi’ndeki Dede Korkut Sokak Özlem Evler Apartmanı 3. Kısım G Blok 3. kattaki dairede meydana geldi. Emekli astsubay Muzaffer Danış iddiaya göre evde eşi Nilüfer Danış ve kızı Gizem Danış ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından eşi ve kızına beylik tabancasıyla ateş açan Muzaffer Danış aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı.

Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler Nilüfer Danış ve Gizem Danış’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumu ağır olan Muzaffer Danış da ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada müdahale edilen Muzaffer Danış kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonrası karı- koca ve kızlarının cenazesi morga konuldu. Haberi alıp hastaneye gelen ailenin yakınları fenalık geçirdi.

Sitene Ekle
Etiketler