BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,12
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Ahmet Türk'ün sağlık durumuyla ilgili flaş açıkama!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sağlık durumu konusunda spekülasyon yapılan Ahmet Türk için açıklama yaptı.

Abone ol

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organları ile özellikle sosyal medyada Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin gerçekleri yansıtmayan haber ve paylaşımların yer aldığı söylendi.

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Ahmet Türk'ün 24 Kasım 2016 tarihinde Ceza İnfaz Kurumuna alındığı ve yapılan ilk muayenesi sonucunda; Memorial Ankara Hastanesinde 15 Şubat 2016'da kendisine kalp pili takıldığına ilişkin rapora istinaden kontrol amaçlı Silivri Devlet Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine sevk edildiği belirtildi. 

KONTROLLERİ YAPILDI

Türk hakkında 30 Kasım ve 6 Aralık 2016 tarihlerinde sevk planlamasının yapıldığı fakat tutuklu Ahmet Türk'ün dilekçe vererek çeşitli nedenlerle 2 kez hastaneye gitmediği belirtilen açıklamada, "12 Aralık 2016 tarihinde Türk’ün yeniden Silivri Devlet Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine sevki yapılmış, yapılan muayenesi sonucunda ileri tetkik ve tedavi için Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk gerçekleştirilmiştir. 20 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp-Damar Cerrahisine sevki sağlanan Türk'e, yapılan muayenesi sonucu 6 ayda bir kalp pili kontrolü önerilmiştir." ifadelerine yer verildi.