BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ahmet Türk'ten CHP'ye bomba seçim teklifi!

Yerel seçimler için partiler ittifak yaparken HDP her iki ittifakın da dışında kalan parti oldu. HDP'nin CHP'ye seçimlerde destek olup olmayacağı merak edilirken çarpıcı bir açıklama Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk'ten geldi.

Abone ol

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk yerel seçimlerde HDP CHP'ye destek verecek mi sorusunun yanıtını verdi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim yaklaşırken Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk HDP ve CHP'nin seçimdeki tavrıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP ve İyi Parti'nin yerel seçim için kurduğu ittifaka yönelik olarak, "Biz CHP’ye katkı sunmak istiyoruz ama kendileri bu katkıyı reddediyor" diyen Türk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir çağrıda bulundu: ''İyi Parti'yle nasıl görüşüyorsa partimin genel başkanlarıyla da bir araya gelsin isterim''. 

BÜYÜK KENTLERDE SONUCU DEĞİŞTİRECEK GÜÇTEYİZ: 31 Mart seçimlerinde Türkiye'nin büyük kentlerinde sonucu değiştirebilecek güce sahip olduklarını vurgulayan Türk, "Bizim İstanbul, Adana, Mersin, İzmir, Antalya ve Hatay’da bir beklentimiz yok ama buralarda sonucu değiştirebilecek güce sahibiz" diye konuştu.