BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  MAGAZİN

Ahmet Özhan eşini aldatıyor mu?

Eşi Hatice Özhan'ın "Evlendiğimiz günden beri beni Filiz Akbulut’la aldatıyor" iddialarına yanıt verdi.

Abone ol

26 yıllık eşi Hatice Özhan’ı Filiz Akbulut’la aldattığı iddiası karşısında sessiz kalan Ahmet Özhan, eşinin "Evlendiğimiz günden beri beni Filiz Akbulut’la aldatıyor. Hatta onunla dini nikâh bile kıydı" açıklaması üzerine suskunluğunu bozdu.

Akbulut’la yıllar önce nişanlanıp ayrıldığını doğrulayan sanatçı, halen ilişki yaşadıkları iddiasını ise reddetti: "Filiz Akbulut’la yıllar evvel (Hatice Hanım’la evlenmemizden önce) nişanlandığım dışındaki tüm iddialar yalan ve iftiradır. Ne yazık ki eşim Hatice Hanım, son iki yıldır birtakım insanların yönlendirmesiyle beni sosyal ve ekonomik bakımdan ‘bitirilmesi gereken bir kişi’ olarak hedef tahtasına oturtmuş, her gün buna dair plan ve stratejiler üretmeye çalışmıştır. Hakkımdaki haber ve yorumların tamamı, eşimin servis etmesiyle meydana gelmiştir. Bunu yapmasının yegane sebebi, Filiz Hanım ile hukuki mücadelesinde ortaya attığı iddiaların hiçbirini belgeleyemediğinden, gazete haberlerini sözde delil olarak yargı mercilerine sunmak ve bir netice elde edebilmektir."

ahmetozhanfilizakbulut.jpg

ŞAŞKINLIĞIMDAN SUSTUM

"Hatice Hanım dengesini ve kontrolünü kaybetmiştir, hezeyan içindedir. Uzun yıllardan beri rahatsız olduğunu ve mesele yaptığını hissettiğim ‘Ahmet Özhan’ ismine olan husumet ve tahammülsüzlüğünü bu denli abartıp ifşa edeceğini beklemiyordum. Günlerdir suskunluğumun bir sebebi de bu şaşırmışlığımdır. Eşimin, benim hayatımda vazgeçilmezim olan ‘kutsal’ değerlerimi ve ilkelerimi dahi hedef alacak kadar ileriye gitmesi, kontrolden çıkmışlığın en üst noktasıdır. Yılın yaklaşık 300 günü mesleğimin icabı olarak yurtiçi veya yurtdışı kültür ve konser programlarına katılıyorum. Mesleğimin ve yaşam tarzımın gereği olarak evime geliş-çıkış saatlerim farklı olabilmektedir. Bu durum eşimle evlendiğimizden beri böyle devam etmektedir. Ama şimdi bunları ‘aldatma belirtisi’ olarak göstermektedir. Ahmet Özhan’ın bilinmeyeni, gizli saklı yönü, öteki tarafı yoktur. Bunun doğal sonucu olarak açık ve şeffaf bir hayata sahibim, gizli-gizemli, bilinmeyen veya ‘vay be’ dedirtecek, sevenlerimin ve sayanlarımın infial ve hayal kırıklığına sebebiyet verecek hiçbir işim, yanlışım yoktur. Ben Ahmet Özhan olarak, açık ve galiz yeni ve farklı iftiralar ortaya atılmadığı takdirde, ilk ve son kez bu konu ile ilgili olarak basın yayın organlarına açıklama gönderiyorum."