BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89

Ahmet Misbah Demircan'a sorulan soru gerçekten çok anlamsızdı!

Olan oldu, Başkan'ın bu soruya vereceği cavap yoktu anlaşılan. Cevap veremeyince Selin Ongun'un sorduğu soruyu anlamsız buldu, "yayını keselim" dedi ve "germeyelim" tavsiyesinde bulundu.

aHBR'de, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın Taksim mahşer alanı. Başbakan, Ankara'dan eylemin son bulmasını istiyor. Anneler evlatlarının başına bir hal gelmesin diye zincir oluşturuyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "projelerim" diyor, başka bir şey demiyor!

Türkiye ayakta. Dünya televizyonları aralıksız canlı yayın yapıyor. 17 gündür Taksim'in göbeğinde bir eylem var. Böylesi bir dönemde, ilçe belediye başkanı hangi nedenden ötürü canlı yayın konuğu yapılır sizce?

Ahmet Misbah Bey'e  projelerini anlatması için bugünlerde hangi televizyon kapısını açar? O kapı açılıyorsa, Bay Başkan bir günde 4 bilemediniz 5 televizyondan canlı yayın daveti alıyorsa, bunun nedeni Taksim'de yaşananlardır öyle değil mi?

I ıh...

aHBR'de dün yaşanan iletişim kazası (!) sonrasında gördük ki, Ahmet Misbah Bey'in beklentisi başka!

Selin Ongun soruyor:

- Bundan sonra ne olacak?

Gayet makul ve mantıklı bu soruyu Başkan sakıncalı buluyor:

- Bence çok anlamsız bir soru!

Okuyun ve izleyin ki, kibir ve riyanın insanı ne hale düşürdüğünü bir kez de siz görün. 

"Bundan sonra ne olacak?"

Olan oldu, Başkan'ın bu soruya vereceği cavap yoktu anlaşılan. Cevap veremeyince Selin Ongun'un sorduğu soruyu anlamsız buldu, "yayını keselim" dedi ve "germeyelim" tavsiyesinde bulundu. 


Başkan, bunca afra tafradan sonra, "yayında mıyız?" demez mi. İzlediğiniz veya izleyeceğiniz videonun son bölümünü tekrar tekrar izleyin Allah aşkına. 

Çöküşün fotoğrafı!

İşte o dakikadan sonra, Selin Ongun'un sorduğu veya sormaya yeltendiği tüm sorular anlamsızdı. Zira Başkan Demircan her şeyin cevabını vermişti. Çöküşün fotoğrafını da, verdiği cevabın yan tarafına iliştirmişti. 

"Ben" patlamasının yaşandığı bu dönemde, Ahmet Misbah Bey'in "ben"i oynaması kendisini acıklı bir hale düşürdü. 

Başkan, keşke bu role soyunmasaydı!