BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Ahmet Kural ifade verip 5 cümlelik açıklama yaptı son cümlede sesi...

Ahmet Kural Sıla'nın suçlamaları için saat 14.00'da girdiği savcı ifadesinden 1.5 saat sonra çıktı ve medyanın karşısına geçip 5 cümlelik bir açıklama yaptı.

Abone ol

Ahmet Kural sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında İstanbul Adliye Sarayı'na geldi. Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı ve şüpheli sıfatıyla ifadesini verdi. 

1.5 saati aşkın süre savcıya ifade veren Ahmet Kural, avukatıyla birlikte medyanın önüne çıktığında hayli gergin görünüyordu.

Ahmet Kural'ın açıklaması
Önce avukatını konuşturan Ahmet Kural 5 cümlelik kısa bir açıklama yaptı. Ahmet Kural'ın bu açıklamadaki tavrı ve son cümlesi dikkat çekiciydi.

İşte Ahmet Kural'ın savcılıktan çıkışta yaptığı o açıklama:
-Açıklamamı sadece savcıya yapacağımı söyledim. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için her anlamda yeni bir başlangıç. Böyle bir konuyla adım anıldığı için çok üzgünüm. Yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum, haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır. 

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise Sıla Gençoğlu'nun avukatını baroya şikayet edeceğini duyurdu.

Ahmet Kural medyayı gördü tripten tribe girdi işte ifadeye geliş hali

Sıla'nın verdiği ifade
Şarkıcı Sıla'nın dayak olayından sonra savcılığa verdiği ifade medyaya sızmıştı. Sıla olaya ilişkin şunları anlatmıştı:
-Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti.

-Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada git buradan seni öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunuyordu. Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara seni, öldüreceğim dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.

Ahmet Kural ima etti Bircan Bali patlattı Sıla'nın birlikte olduğu kadın bomba

Sıla'nın dayak görüntüleri çıktı Ahmet Kural kafasını duvarlara vurmuş