BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
MAGAZİN

Ahmet Kaya şarkısı okuyan Seda Sayan'ın performansı kulak tırmaladı

Gülben Ergen'i ağırladığı programında Ahmet Kaya ile özdeşleşen 'Öyle Bir Yerdeyim ki' isimli parçayı seslendiren Seda Sayan'ın performansı ekran başındaki izleyici tarafından beğenilmedi.

Show TV ekranlarında format değiştirdiği programla izleyici karşısına çıkan Seda Sayan, büyük sir sürprize imza atarak daha önce Ahmet Kaya ve Selda Bağcan tarafından seslendirilen 'Öyle Bir Yerdeyim ki' isimli parçayı okudu. Programında ağırladığı ve "Dostum" dediği Gülben Ergen'e ithafen Ahmet Kaya ile özdeşleşen eseri seslendiren Seda Sayan'ın performansı ekran başındaki izleyiciler tarafından beğenilmedi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle