BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Takvim'e 'Allah mısınız?' çıkışı

Ahmet Hakan, oruç tutmadığını ve önünde viski bardağı olduğunu yazan ve 'çamur' olarak nitelediği Star ve Takvim gazetelerine ' Siz Allah mısınız?' diye tepki gösterdi.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde bir teknede çekilmiş fotoğrafını 'tekne orucu' diye servis eden ve oruç tutmadığını yazan Stra ve Takvim'e bugünkü köşe yazısıyla yanıt verdi. Hakan o gazetelere 'çamur' yakıştırmasında bulunarak “Allah mısınız?” diye tepkiyle seslendi.

"MANŞETLERİNDEN KUSUYORLAR DA KUSUYORLAR..."

Oruç tutmadığına ilişkin haber yapan gazetelere bugünkü köşesinden yanıt veren Hakan, “Çamur gazeteler, “Ahmet Hakan oruç tutmadı” diye haber yapmaya doymadılar, doyamadılar. Her gün birinci sayfadan aynı haber. Kaç gündür hiç sektirmediler: Aynı fotoğrafı ilave tek bir bilgi vermeden manşetlerinden kusuyorlar da kusuyorlar” diye yazdı.

HAKAN'DAN TAKVİME CEVAP

Takvim başta olmak üzere, 'Ramazan'da içki içtiğini iddia eden' diğer gazeteleri, alçakça iftira atmak ve adice yalan söylemekle suçlayan Hakan "Aslında bunlara verilecek en güzel cevap şu:

-Oruç tutarım, tutmam. Sana ne?
-Üç gün tutarım, bir gün tutmam… Sana ne?
-İki gün önce tutmuşumdur, iki gün sonra tutamamışımdır… Sana ne?
-Günahımın hesabını sana mı vereceğim?
-Sen kimsin ki bana bunun hesabını soruyorsun?
-Allah mısın? Tövbe hâşâ." diyerek mesaj verdi.

ekran-resmi-2015-07-16-12.48.04.20150716124849.png

"RAMAZAN GÜNÜ İÇKİ SOFRASINDA YAKALANDI İŞ PİKNİĞE VURDU"


Hürriyet’in sahibi Aydın Doğan, Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, iki yazarı Ahmet Hakan ve Mehmet Y. Yılmaz’ın bir teknede çekilmiş fotoğrafın, işadamı Rıza Sarraf'ın çektiğini yazmıştı. Takvim gazetesi ise “Ramazan günü içki sofrasında yakalandı. İşi pikinliğe vurdu” demişti