BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Reza Zarrab'a zehir zemberek sözler

Ahmet hakan, kendisini dava ettiğini açıkladığı Reza Zarrab için çok sert sözler kaleme aldı, "Çıkacağım mahkemeye. Ve tek tek ortaya dökeceğim bu Reza'nın sahtekârlıklarını" dedi.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "sahtekar" dediği Reza Zarrab'ın kendisini mahkemeye verdiğini ve duruşmayı sabırsızlıkla beklediğini belirterek "Çıkacağım mahkemeye. Ve tek tek ortaya dökeceğim bu Reza'nın sahtekârlıklarını" dedi.

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında "Duruşma tarihi belli olsun, sizlere buradan duyuracağım. Belki siz de mahkemeye gelip tanık olmak istersiniz, bu memlekette namusluların da en az namussuzlar kadar cesur olabileceğine" ifadelerine yer verdi.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Hürrriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Hürriyet yazarları Ahmet Hakan ile Mehmet Y. Yılmaz’ın bir teknede çekilen fotoğrafları önce sosyal medyada, ardından hükümete yakın gazetelerin birinci sayfalarında yer almıştı.

ahmet-hakan.20150717134535.jpg 

"İPLE ÇEKİYORUM BU DURUŞMAYI"

Ahmet Hakan, fotoğrafın 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin operasyonların odağındaki, İran asıllı Azeri işadamı Reza Zarrab tarafından çekildiğini iddia etmişti. Ahmet Hakan, yazısında Reza Zarrab için "sahtekâr" ifadesini kullanmıştı. Reza Zarrab'ın bu ifadesi nedeniyle Ahmet Hakan'ı mahkemeye verdiği ortaya çıktı. Hakan, Zarrab için, "Hey yüce Rabbim, sen ne büyüksün! İşte arayıp da bulamadığım fırsat. Duruşma salonunu, bir sahtekârın sahtekârlığını kanıtlama platformuna dönüştüreceğim. İple çekiyorum bu duruşmayı. Sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.
EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI BURADA!