BIST 9.741
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan Gökçek'e kumar iması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan arasında Twitter'da yeni bir tartışma başladı. Gökçek'in tweetlerine yanıt veren Ahmet Hakan, Gökçek'in kumar borcu olduğunu ileri sürdü.

Abone ol

1 Kasım seçim sonuçları sonrası Twitter'da ilk polemik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan arasında başladı.

Sabah saatlerinde Ahmet Hakan etiketleriyle tweetler atan Melih Gökçek, "Ahmet sözünü tut... Sana akşama kadar müsade... Yoksa açıklarım" dedi.

Gökçek, neyi açıklayacağı ile ilgili ise detay vermedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Ahmet Hakan tweetleri

AHMET HAKAN'DAN KUMAR İDDİASI

Melih Gökçek'in tweetlerine yanıt veren Ahmet Hakan ise Gökçek'in kumar borcu olduğu imasında bulundu. Hakan ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kumar borcu nedeniyle Gökçek'i uyardığını da yazdı.

Hakan tweetinde, "Başbakan'ın sana 'sevgi' dedi. 'Tevazu' dedi ve 'Kumardan uzak dur' dedi... Ama sen üçünü de uymuyorsun. Bak geliyor şaplak" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek'in kumar borcu var iddiası

GÖKÇEK'TEN YANIT GECİKMEDİ

Ahmet Hakan'ın iddialarına yanıt veren Gökçek ise altta kalmadı. Gökçek, "Ben tevazu sahibiyim. Sen kendini eziliyor gibi mi hissediyorsun. Benle iddiaya giren sensin... Sen sözünü yerine getir. Sonrasında ne olacak birlikte göreceğiz" diye yazdı. 

Melih Gökçek