BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Fehmi Koru'ya soğuk duş

Fehmi Koru dün referandum oyunu açıklamış ve Bahçeli için tuhaf iddialarda bulunmuştu. Bugün Ahmet Hakan'dan gelen Fehmi Koru yazısı soğuk duş etkisi yarattı. Fehmi Koru'da sitesinden anında yanıtı yapıştırdı.

Abone ol

Fehmi Koru dünkü yazısında referandumda 'hayır'a yakın olduğunu ilan edip MHP lideri Devlet Bahçeli ile 'ilginç' iddialarda bulunmuştu. Bahçeli'nin karşı olduğu başkanlık sistemine sonradan evet demesine dikkat çeken Koru, imalarla dolu bir yazıya imza atmıştı.

Koru'nun o yazısına eleştiri ummadığı bir adresten geldi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fehmi Koru'nun bu iddiasını "ti"ye aldı..."Fehmi Koru kafasıdır bu..." diyen Ahmet Hakan, "Ne içmek lazım bu kafaya erişmek için?" diye sordu...

İşte Ahmet Hakan'ın o satırları;

"GÜYA Devlet Bey, AK Parti’nin yenileceğini bilerek referandum ateşini yakmış. Ve böylece...
AK Parti’ye müthiş bir tuzak kurmuş.
Fehmi Koru kafasıdır bu...
Ne içmek lazım bu kafaya erişmek için?
Bu işlerden çakanlar bilgi verebilirler mi?

FEHMİ KORU'DAN YANIT : YAZIDAN ÖNCE NE İÇTİN!
Kişisel web sitesinde yazan Fehmi Koru 'internet' yazarı olmanın avantajını kullanıp gazetedeki yazıya aynı gün yanıt verdi. Ahmet Hakan'a hayli gücenen Fehmi Koru şu karşılığı verdi;

"Yazımı okuyanlar biliyor; bir yerinde bile “Devlet Bey AK Parti’ye tuzak kurdu” ithamı geçmiyor. (...) Üzüldüm.. ve yazdığımı doğru yansıtmayan bu satırları yazmaya oturmadan önce ne içildiğini merak ettim. Meraklı bir adamım ben; bilmediğim, aklımın almadığı, boşlukta kalan her şey beni rahatsız eder. Ahmet Hakan da meraklansa ve şu sorunun cevabını öğrenip aktarsaydı keşke:
“2002’de hangi dürtülerle seçim istemişti Devlet Bahçeli, bugün hangi dürtülerle sistem değişikliğinin önünü açtı?”
Ben hâlâ ‘Evet’ oyu kullanabilmek için ikna edilmeyi bekliyorum.

Fehmi Koru bombası referandum oyunu açıkladı