BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan CHP'li vekile: Kıvır babam kıvır

Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında 'iftiracı' dediği CHP'li Aykut Erdoğdu'nun kendisine verdiği yanıtı yorumladı: Kıvır babam kıvır yapıyorsun

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu arasındaki 'Adalet Yürüyüşü' polemiği tam gaz sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medya patronlarıyla buluşmasından sonra CHP'li Erdoğdu'nun “Erdoğan gazetelerin yöneticilerini, özellikle Aydın Doğan’ı çağırıp ‘Adalet Yürüyüşü’nü vermemelerini emretti.” tweeti polemiğin fitilini ateşledi.

Aydın Doğan'dan CHP'li vekile talimat tepkisi

Öte yandan konuyu Aydın Doğan'a soran Hakan, aldığı yanıtı köşesine taşımıştı:

- Tabii ki doğru değil.

- Tabii ki yalan ve iftira...

- Hem bana iftira hem Cumhurbaşkanı’na iftira...

- Üstelik “emretti” gibi yakışıksız ifadelerle yalan söylüyor, iftira atıyor.

- Bütün medya oradaydı... Medya sahipleri ve yöneticileri... İstisnasız hepsi oradaydı. Fakat hepsini bırakmış, sadece benimle uğraşıyor. Anlamak mümkün değil.

Ahmet Hakan'ın önceki günkü köşesinde iftira atmakla suçladığı ve "yalancı" dediği CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu dün yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Erdoğdu, “Ben emretti derken açık bir emirden söz etmemiştim ki... Erdoğan’ın o iftarda Adalet Yürüyüşü’nü terör olarak nitelendirmesi, bu anlama gelir” diye yazdı.

Erdoğdu'nun yanıtına Ahmet Hakan "Aykut Erdoğdu'ya tane tane anlatıyorum" başlıklı yazısında bugün cevap verdi.

KIVIR BABAM KIVIR YAPIYORSUN

Ortada kabak gibi iftira olduğunu söyleyen yazar, gizli görüşmeye tanıklık etmiş gibi gösteren Erdoğdu'ya yazısında böyle yüklendi:

"Kısacası... Sen apaçık bir palavra sıkıyorsun. Ben senin palavranı teşhir edince de... Tipik bir palavrası teşhir edilen siyasetçi kıvamına girip... Kıvır babam kıvır yapıyorsun.

Aykut Erdoğdu! Kendini “ben farklı bir siyasetçiyim, ben başkalarına benzemem” falan diye pazarlamaya kalkışma! Son tahlilde yok senin de diğerlerinden farkın.

Sen de yalanın teşhir edildiğinde “pardon, ben öyle demek istememiştim” falan deme erdemini göstermek yerine kıvırmayı tercih edenlerdensin."

Ahmet Hakan'ın yalancı dediği CHP'li vekilden yanıt gecikmedi!