BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Akit'e zehir zemberek yazı!

Ahmet Hakan, Akit'e sordu: "Küçük bir kız çocuğunu taciz etmek" ile suçlanan ve senin de kıyasıya müdafaa ettiğin bir yazarın vardı. Onu kim ve ne tetiklemişti ki?

Abone ol

Yeni Akit gazetesi, karma eğitimin kadınlara yönelik tacizleri tetiklediğini iddia etti. Ahmet Hakan isyan etti.

Ortaöğretimde başörtüsü yasağının kaldırılmasının ardından Eğitim-Bir-Sen, kız ve erkeklerin birlikte öğrenim gördükleri karma eğitimin de kaldırılmasını talep etmişti.

KARMA EĞİTİMDEN DOLAYI KIZLARINI OKULA GÖNDERMEYENLER VAR

Yeni Akit'te Muhammet Erdoğan imzasıyla yayımlanan Almanya ve Amerika'dan örnekler verilen haberde, "Muhafazakâr Anadolu insanının, karma eğitim mecburiyetinden vazgeçilmesi gerektiğini yıllarca dile getiriyordu. Sadece bu sebepten dolayı kızlarını okula göndermeyen binlerce velinin olduğu biliniyor" denildi.

EY PAÇAVRA... Bİ' DEYİVER HELE

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Senin tacizci yazarını kim ve ne tetiklemişti? başlıklı köşe yazısında, Akit'e isyan etti. Paçavra dediği Yeni Akit gazetesinin haberini anımsattıktan sonra, Akit gazetesinin eski yazarı Hüseyin Üzmez'in hatırlattı ve "Küçük bir kız çocuğunu taciz etmek" ile suçlanan ve senin de kıyasıya müdafaa ettiğin bir yazarın vardı. Onu kim ve ne tetiklemişti ki? diye sordu.
İşte Ahmet Hakan'ın yazısından çarpıcı bir bölüm:
"PAÇAVRA" gazete başlık atmış:
"Karma eğitim tacizi tetikliyor."

EY PAÇAVRA

O "paçavra"ya sesleniyorum:
Ey paçavra!
"Küçük bir kız çocuğunu taciz etmek" ile suçlanan ve senin de kıyasıya müdafaa ettiğin bir yazarın vardı.
Onu kim ve ne tetiklemişti ki?
Bi' deyiver hele.