BIST 9.712
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,02
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan ve Gökçek'ten yeni inciler!

Melih Gökçek ve Ahmet Hakan'ın sosyal medya üzerinden girdikleri diyalog dikkat çekti.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medya üzerinden atışmaları devam ediyor.

Melih Gökçek'in takipçilerine sorduğu 'Bilin bakalım Ahmet hangi partide resmen siyaset yaptı' sorusuna ünlü gazeteciden 'Keşke sendeki kafa bir geceliğine bende olsa da rahat bir uyku çeksem' şeklinde bir cevap geldi.

Gökçek ve Hakan arasında şı diyalog yaşandı:

Melih Gökçek: TWIT ALEMİ BU GECE SİZE @ahmethc ILE İLGİLİ BIR SUAL SORACAĞIM...BİLENE AHMET'E MESUT YAR'IN PROGRAMINDA HEDIYE ETTİĞİM ANKARA HAVASI OYNAYAN SEĞMEN KEDILERDEN HEDIYE EDECEĞİM...HAZIR MISINIZ? AHMET'E DE HABER VERİN...UYANIK OLSUN...

- BİLİN BAKALIM, AHMET HAKAN HANGI PARTI DE RESMEN SIYASET YAPTI?

- ARKADAŞLAR SÜRE BİTTİ...5KİŞİ DOĞRU BİLDİ...KEDILERI GÖNDERECEĞİM...

- AMA CEVABI AHMET VERMELI...BEKLEYELİM,BAKALIM ITIRAF EDECEK Mİ? AHMET LÜTFEN SES VERIR MİSİN? @ahmethc

Ahmet Hakan: @06melihgokcek Keşke sendeki kafa bir geceliğine bende olsa da rahat bir uyku çeksem.

Melih Gökçek: AHMET'E SORU SORDUM CEVABA BAKIN... @ahmethc. CEVAP VERSENE AHMET...RESMİ OLARAK BİR PARTİ DE GÖREV YAPTIN MI? PARTİNİN ADI VE SENİN GÖREVİN NE? YOKSA BILINSIN İSTEMİYOR MISUN? @ahmethc

Ahmet Hakan: Varsa bildiğin bi' şey açıkla... "sual mual" diye ne diye laga luga yapıyon ki? Ne yani? ben de sana "2002'de 'tayyip bu işi yapamaz, ayrı parti kuruyom' diye yola çıktın mı, çıkmadın mı?" diye mi sorayım. Ayrıca sabah akşam benimle uğraşacağına git iki santim metro yap.