BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  SEÇİM

Ahmet Hakan ülkeyi terk mi ediyor?

1 Kasım seçim sonuçları sonrası Ahmet Hakan ülkeyi terk mi ediyor? Ahmet Hakan sosyal medyada dolaşan iddiaya köşesinden yanıt verdi

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan AK Parti'nin seçimi kazanması halinde ülkeyi terkedeceği iddiasını ortaya atanlara 'yalancı çakallar' dedi.

AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanan 1 Kasım seçimleri sonrası sosyal medyada Ahmet Hakan ile ilgili dolaşan görsel ortalığı karıştırdı.

SEÇİM ÖNCESİ SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

 Seçim öncesi AK Parti'yi ağır ifadelerle eleştiren yazar, polemikleriyle gündemden düşmüyordu. Evinin önünde yumruklu saldırıya uğramış ve olay günlerce konuşulmuştu.

Ahmet Hakan seçim sonrası iktidar partisinin zaferini alkışlayan isimlerin başında gelse de hedef olmaktan kurtulamadı. Yazar, kendisi hakkında yayılan söylentiyle ilgili bugünkü yazısında sert bir yanıt verdi:

 "AHLAKSIZ ÇAKALLAR"

"SOSYAL medyadaki bazı yalancı çakallar, benim “AK Parti bu seçimi de kazanırsa ülkeyi terk ederim” dediğim yalanını yaymaya çalışıyorlar.
Kendilerine göre uyduruk bir “görsel” yapmışlar, bunu her yere yayıyorlar.

Bu yalanı uyduran ve yayan ahlaksız çakallara “Allah’ınızdan bulun” diyor ve sadece şu üç şeyi söyleyerek konuyu kapatıyorum:

BİR: Her konuda iddiaya girerim... Bir tek ülkemi terk etmek hariç...

İKİ: Bunu uyduran çakal, gördüğü ilk zorda kaçacak yer arar... Bense gördüğüm her zorda ülkeme daha sıkı yapışırım.

ÜÇ: Ha AK Parti gelmiş, ha CHP... Ha MHP gelmiş, ha HDP... Benim için hiç fark etmez... Ben partilerin hasmı ya da dostu değilim... Ben partilerin eleştirmeniyim."

ahmet hakan