BIST 9.794
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.427,76
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan daha önce de tehditler almıştı

Ahmet Hakan CNN Türk'teki programının ardından evinin önünde saldırıya uğradı ve hastaneye kaldırıldı.Ahmet Hakan daha önce de tehdit almıştı.

Abone ol

6 ve 8 Eylül'de Hürriyet Gazetesi binasına yapılan saldırılardan sonra Ahmet Hakan'a yapılan tehditler de artmıştı. Hakan'ı AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın dayakla, Star Gazetesi yazarı Cem Küçük de ölümle tehdit etmişti.

DAYAK VE ÖLÜM TEHDİTLERİ

Ahmet Hakan'a yapılan çirkin saldırının ardından akıllara ünlü gazeteciye yapılan tehditler geldi.

GAZETECİ CEM KÜÇÜK'TEN AHMET HAKAN'A KÖŞEDEN ÖLÜM TEHDİDİ

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, 9 Eylül günü köşesinden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı tehdit etmişti. Küçük, 'Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

MİLLETVEKİLİ BOYNUKALIN: HATAMIZ BUNLARA ZAMANINDA DAYAK ATMAMAK OLDU



Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ilk saldırıda kalabalık gruba açıklama yaparak kendisini tanıtan AK Parti milletvekili Abdürrahim Boynukalın da Ahmet Hakan'ı tehdit edenlerdendi.

‘Korkaklıkla’ suçladığı Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü söyleyen Boynukalın'ın Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ilk saldırıdan sonra çekilen şok bir konuşma kaydı ortaya çıkmıştı. Saldırı sırasında olay yerinde olmasını daha önce “Haber alınca sakinleştirmeye gittim” diye açıklayan Boynukalın, Youtube’a sızan son videoda tehditler savurmaya devam etmişti: “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!”