BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
GÜNCEL

Ahmet Edip Uğur ağlayarak istifa etti işte o hali!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti ve belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Edip Uğur sözlerinin finalinde ise ağladı işte o görüntüleri;

BALIKESİR Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifayla ilgili son kararı açıklamak için saat 17.00'da kameraların önüne çıktı. Ahmet Edip Uğur'un istifa açıklamasının her satırı bombaydı. Başkan son sözlerini ise ağlayarak söyledi ve soruları yanıtlamadan gitti. 

İşte Ahmet Edip Uğur'un konuşmasından satırbaşları şöyle:

-Siyaset yönetme sanatıdır. Siyasetin ancak demokrasiyle var olduğu unutulmamalıdır. Esas olan demokrasidir. -Göreve devam etme imkanı bizler için ortadan kaldırılmıştır.Yerel ile merkez arasındaki irtibat aracılar ile paylaşılamamaktadır.-Kendi adıma şunu söylemeliyim:-Yolsuzluk yok, FETÖ bağlantısı yok. AK Parti'de görev yapma imkanım kalmadı. Partimden ve görevimden ayrılma noktasına gelmiş bulunmaktayım.-Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. -Üzgünüm kırgınım fakat huzurluyum.Ahmet Edip Uğur bu sözleri söyledikten sonra yerinden kalktı ve ağlayarak toplantıyı terketti.

Sitene Ekle