BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.434,41
HABER /  MEDYA

Ahmet Dursun'un gerçek hastalığı belli oldu!

Survivor 'dan ayrılan Ahmet Dursun'un gerçek hastalığı belli oldu. All Star'dan ayrılan eski survivor Ahmet Dursun'un hastalığı ne?

Abone ol

Geçtiğimiz hafta doktor kararı ile Survivor'dan ayrılan Ahmet Dursun'un hastalığının nedeni belli oldu. Ahmet Dursun midesinde oluşan yara nedeniyle adadan ayrılmak zorunda kaldı.

Acun Ilıcalı’nın Nihat Doğan’ın yerine Survivor All Star’a götürdüğü Ahmet Dursun rahatsızlığı nedeniyle adaya veda etti.  Doktorları Dursun’a midesindeki yara nedeniyle aç kalmaması gerektiğini söyledi. Ilıcalı'nın salı akşamı yapılan konseyde 'sağlık sorunları nedeniyle' yarışma dışı kaldığını duyurduğu eski futbolcu İstanbul’a dönüyor.

ACI İÇİNDE GÖTÜRÜLDÜ

Ahmet Dursun Survivor All Star ekrana gelen son bölümde mide rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldı. Ahmet Dursun'un doktoru yarışmaya daha fazla devam etmemesi gerektiğini söyledi. Ahmet Dursun'un acı içinde kıvrandığı o anlar takım arkadaşlarını çok korkuttu.

ekran-resmi-2015-03-19-10.46.44.pngAhmet Dursun ada şartlarında tedavi edilemeyeceği için dokturu gözetmeninde apar topar hastaneye kaldırıldı.

ekran-resmi-2015-03-19-10.46.20.pngTakım arkadaşlarıyla ilk kez orada vedalaşan Ahmet Dursun hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdehalerden sonra Survivor yarışına devam etmemesi geretiğine karar verildi. Oysa Ahmet Dursun o hafta dokunulmazlığı vardı ve adadan kesin olarak gitmeyecek, konseyde adı yazılamayacaktı.

screen-shot-2015-03-19-at-9.50.12-am.png

AHMET DURSUN ADADAN BÖYLE AYRILMIŞTI

Survivor All Star 2015 kadrosunda yer alan Ahmet Dursun , son bölümde 'kim elendi' sorusunun yanıtı beklenirken aldığı kararla herkesi şoke etti. Ahmet Dursun Survivor'dan ayrıldığını açıkladı. Ahmet Dursun'un bu kararını Acun Ilıcalı 'Survivor'da çok önemli gelişme' diyerek duyurdu. 


Ahmet Dursun haftasonu dokunulmazlık oyununu kazanmış ve elemeden kurtulmuştu. Ünlüler takımında Merve Oflaz elenmek üzere yazılmıştı. Merve Oflaz'ın elenmesini isteyen de Ahmet Dursun ve Pascal Nouma olmuştu. Haliyle dün akşam Ahmet Dursun'un Survivor'dan ayrıldığını açıklaması herkes için çok beklenmedik oldu.

AHMET DURSUN NEDEN AYRILDI?
ahmet-dursun-survivor-all-star-2015.jpgAhmet Dursun 'un Survivor adasından ayrılma gerekçesine gelecek olursak. Bunu Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı'nın beyanına göre Ahmet Dursun mide rahatsızlığı çekiyordu. Dün doktor kontrolüne giden Ahmet Dursun şoke eden bir rapor aldı. Doktor kontrolünde Ahmet Dursun'un midesinde sorun çıktı. Bunun için Ahmet Dursun'un düzenli bir şekilde beslenmesi ve belirli aralıklarla yemek yemesi gerekiyordu. Bu doktor raporu sebebiyle Ahmet Dursun 'un Survivor'dan ayrılması şart oldu.
merve-oflaz-ahmet-dursun-karari.jpgAcun Ilıcalı kararı açıkladığında herkes şoke olurken Merve Oflaz hem şaşırdı hem de elemeden kurtulduğu için derin bir nefes aldı. Acun Ilıcalı 'Survivor kuralları gereği hiçbir yarışmacıya yemek verilmediği için Ahmet Dursun'un adadan ayrılması gerekiyor' diyerek kararı ilan etti.