BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Çakar'dan Arda'ya 'ayı b.ku'

Ahmet Çakar'dan gelen son twitler okuyanı şoke etti. Arda Turan için öyle bir söz yazdı ki...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL) - Eski hakem Ahmet Çakar bütün gemileri yaktı. Galatasaray hakkındaki iddiası ile ortalığı ayağa kaldırdı. Bu yüzden önce kendi gazetesindeki Hıncal Uluç ile papaz oldu sonra da ünlü futbolcu Arda Turan ile...

Son olarak Arda Turan için twitterda öyle cümleler kaleme aldı ki ortalık bir hayli karışacak. Ünlü futbolcu için "Ayı b.ku" benzetmesi yaptı.

GALATASARAY'I YAKACAK DOĞRULAMA
Ahmet Çakar'ın "Galatasaray Manchester maçında şike yaptı iddiasına MHK eski başkanından doğrulama geldi. Ahmet Güvener:
"Olayda ismi geçen Sami Çölgeçen, bana 'Röthlisberger'i para ile bağladım' diye defalarca söyledi."

Bomba açıklamanın devamı için TIKLAYIN

Arda Turan dün akşamki Milli maç sonrasında Ahmet Çakar'a zehir zemberek mesajlar yollamıştı. Mesajı da aynen şöyleydi:

"Çakar’la İstanbul'da hesaplaşacağız. Benim ülkemi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Söylediklerim içinden iyi niyetli olanları seçin. Bana anaam babam ‘Akıllı ol’ diyemedi, o hiç diyemez."

ULAN ARDA! AYI B.KU...

Arda Turan'dan gelen bu zehir zemberek mesajı alan Ahmet Çakar kelimenin tam anlamıyla küplere binmiş.

Twitterdan yazdığı mesajlarda "edep" sınırı da aşmış. Ünlü futbolcu için "ayı b.ku" benzetmesi yapmış. İşte o sözleri:

*Arda abi ne o... Ağır abi lige soyunmuşsun. İstanbul'da benle görüşecekmişsin. Hiç gerek yok sen neredeysen ben geleyim.

*Ulan Arda! "AYI BOKU İLE KAVGA ETMEZ" derler ama sen kimsin. Sen kimi tehdit ediyorsun. Bu iş "TÜM HALKLARIN ŞEHİTLERİ" lafına benzemez.

GALASARAY VE HINCAL'A DA SAYDIRDI

MHK eski başkanı Güvener'in Sabah gazetesinde çıkan açıklamalarının üstüne balıklama atlayan Ahmet Çakar, Galatasaray ve Hıncal Uluç'a da laflarını çaktı.

*Ahmet Güvener GS'li dir. 1993 de MHK baskanı idi ve Ali Şen yuzunden MHK den ayrıldı. O da dogruladı sami colgecenin konusmalarını kesinlikle sabah gazetesinde Ahmet Güvener'in acıklamasını okuyun.

*Şimdi hıncal efendiye soruyorum: O Ahmet Güvener'e cok güvenir idi yoksa GS'li Ahmet Güvener de mi iftiracı yoksa Hıncal mı?

*GS kulubune sesleniyorum ben iftiracıyım Ahmet Güvener de mi öyle. Beni verdikleri mahkeme de daha ne tanık ve bilgiler ortaya çıkacak.