BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
SPOR

Ahmet Çakar: Kara büyü var Fenerbahçe küme düşecek

Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan kaçı değerlendirirken Kadıköy'de büyü olduğunu iddia etti. Çakar, Fenerbahçe'nin küme düşeceğini de söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. Ersun Yanal'ın takımın başındaki ilk maçında sarı lacivertliler ilk yarıdan 2 farklı üstünlüğü sağlasa da B.B. Erzurumspor 90+2'de attığı golle karşılaşmadan 1 puan almayı başardı.

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta Erzurumspor ile berabere kalması sonrası Beyaz TV'de olay açıklamalar yapan Ahmet Çakar müthiş de bir iddiada bulundu.

''FENERBAHÇE'NİN ÜZERİNDE KARA BÜYÜ VAR'' ''Son yıllarda ligin ilk yarısını sondan ikinci bitiren takımlar küme düştü. Fenerbahçe'de mistik şeyler oluyor, Fenerbahçe'nin üzerinde kara büyü var.'' diyen Çakar, ''Fenerbahçe'de Yusuf Fahir Baba'nın yaptığı büyü ters döndü. Geçen sezonun adı İlhan Cavcav sezonuydu Gençlerbirliği küme düştü.Bu sezona da Lefter Küçükandonyadis adı verildi. Fenerbahçe 16. hafta itibariyle küme düşme hattında. Enteresan işler oluyor.'' ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler