BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Çakar canlı yayında fenalaştı

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'deki programında aniden fenalaştı. Canlı yayına ara verildi.

Abone ol

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcularından Ahmet Çakar aniden fenalaştı.

Yayınlandığı her bölümde keskin yorumları ile dikkat çeken Ahmet Çakar canlı yayında nefes almakta zorluk çekince program sunucusu ara verilemesini istedi.

KALP KRİZİ ŞÜPHESİ

Canlı yayında zor anlar yaşayan Ahmet Çakar'ın elini kalbine doğru götürerek nefes almakta zorluk yaşadığı gözlemlendi. Programa VTR ile ara veren yönetmen daha sonra programı bitirdi.
ahmetcakar1.jpg

Ahmet Çakar'ın bilincinin açık olduğu ancak kalp krizi riski taşıdığı için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülen Çakar'ın ilk kontrollerinin yapıldığı ve tehlikeli bir durumun olmadığı bildirildi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI DURUMU ANLATTI

Program arkadaşı Rasim Ozan Kütahyalı: ''Ahmet Çakar'ın hayati tehlikesi yok, sağlık durumu iyi. Sosyal medyada dolaşan 'Ahmet Çakar öldü' gibi yalanlara kimse itibar etmesin''

Katıldığı televizyon programında aniden rahatsızlanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çakar'la aynı televizyon programına katılan Rasim Ozan Kütahyalı ''Ahmet Çakar'ın hayati tehlikesi yok. Sağlık durumu iyi. Sosyal medyada dolaşan 'Ahmet Çakar öldü' gibi yalanlara kimse itibar etmesin'' dedi.

Çakar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesine nakledildi.


Çakar'a İnternethaber Yayın Grubu olarak acil şifalar diliyoruz.



Fenalaşmadan önce Erdoğan'ın fotoğrafını yırttı!

Futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını Beyaz tv'deki programda yırttı, attı.

Programdaki diğer yorumcular ise şoke oldu. Rasim Ozan Kütahyalı, "Ne yaptın hocam!" diyerek Çakar'ı sakinleştirmeye çalışırken program yöneticileri Beyaz tv'deki programı yarıda kesti.