BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

Hatay’da gösteride ölen Ahmet Atakan’la ilgili tüm görüntüler inceleniyor

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Ahmet Atakan’ın Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi’ndeki 5 katlı Görgün Apartmanı’ndan düştüğünün görüntülerle netleştiğini, ancak, ölüm nedeni hakkında şüpheleri olduğunu söyledi.

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

Beyanatlarında Ahmet Atakan’ın düşmediği konusunda açıklama yaptığını kabul ettiğini belirten Hasan Akgöl, 'Dün akşam görüntüleri gördük ve bu görüntülerin kamuoyuna açıklanması gerektiğini düşündük. Aileye de durumu aktararak, görüntülerin yayınlanmasını sağladık. Biz doğru olanın bilinmesini istiyoruz. Bu olayları provoke etmiyoruz' dedi.

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

Atakan’ın düştüğü binanın çatısına çıkan Milletvekili Akgöl, 22 yaşında bir gencin, 50 santimetre yüksekliğinde duvarı bulunan çatıdan düşmesinin mümkün olmadığını öne sürerek, şöyle konuştu:

Ahmet Atakan´ın düştüğü bina

Bir delikanlı, yaklaşık 50 santimetrelik bir duvardan nasıl düşer? Ya itilir, ya da benliğini kaybeder. Şok geçirir, bu şokun etkisiyle kontrolden çıkıp aşağı düşebilir. Başka düşme şekli yok. Zaten bu düşüş şekli de, söylediklerimin doğru olduğunu doğruluyor. Düşme görüntülerine bakılırsa, Ahmet kardeşimiz bir patates çuvalı gibi aşağıya düşüyor. Düşen bir insan fiziksel olarak, elini kolunu ayaklarını hareket ettirir.