BIST 9.732
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.436,09
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Arslan: Rahatsız etmeye devam edeceğiz

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere gittiği Kars'ta önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ''Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan Yıldırım'ın ve ekip arkadaşlarının yükselişinden daha da önemlisi ülkemizin bu yükselişinden rahatsız'' diyerek son dönemde yaşanan krizlerin esas nedeninin bu olduğuna dikkat çekti.

Bakan Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesinde, Kağızman bağlantı yolları ve kuzey çevre yolunun temelinin atılması ve Kağızman Kesik Köprü bağlantı yolunun açılışı sebebiyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de 2002 yılındaki bölünmüş yol miktarının 6 bin 100 kilometre, bugün ise 25 bin 350 kilometre olduğunu ifade etti.

Bölünmüş yol miktarını 3 kattan fazla artırdıklarını belirten Arslan, "2002'de sıcak asfaltlı yollar 8 bin 500 kilometreyken bugün 21 bin 300 kilometre. Eskiden 8 bin 500 kilometre vardı ama standardı çok düşüktü, biz onları standartlarının yükseltilmesi dahil 21 bin 300 kilometreye getirdik. Bunlar gerçekten önemli başarılar ve çalışmalar. Ülke olarak 3 bin 50 kilometrelik Bolu Tüneli'nin içinden 17 yılda çıkamadık. Yine AK Parti hükümetleri ile Bolu Tüneli'ni bitirebildik." diye konuştu.

''RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Bu sözleri üzerine katılımcılar tarafından alkışlanan Bakan Arslan, şöyle konuştu:

"Ahmet Arslan demek, Başbakan Binali Yıldırım demek hizmet demek, Allah razı olsun. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan demek milletine olan aşkıyla dağları delmek demek, Erdoğan demek Ferhat'ın Şirine olan aşkı gibi millete olan aşkıyla denizin altını delip tren geçirmek demek. Ama bundan rahatsız olan var. Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın ve ekip arkadaşlarının yükselişinden daha da önemlisi ülkemizin bu yükselişinden rahatsız. Varsın rahatsız olsunlar, eğer bu yaptığımız bu işler onları rahatsız ediyorsa kusura bakmasınlar biz yine iş yapmaya, onları rahatsız etmeye devam edeceğiz."

Bakan Arslan, ülkede 15 yıldır istikrar olduğunu, milletin hükümete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdiğini vurgulayarak, ülkenin AK Parti hükümetleri ile 3,5 kat büyüdüğünü bildirdi.