BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
POLİTİKA

Ahmet Arslan açıkladı: Açığa alınanlara ne olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açığa alınan kişilere ne olacağı yönünde sorulan soruyu yanıtladı.

TRT Haber'e konuk olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, açığa alınanlarla ilgili açıklama yaptı.


TRT Haber'e konuk olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet Arslan sunucunun; 'Ulaştırma Bakanlığı'nda görevden alınmalar var. Bu kişilere yenileri eklenecek mi ya da ayıklama yapılacak mı?' şeklindeki sorusunu yanıtladı.


Açığa alınan memurlara ne olacak?


'Pek çok kamu kurum-kuluşunda olduğu gibi Ulaştırma Bakanlığı'nda da 588 açığa alınan çalışan var. Bu işlemin hızlı olmasındaki amaç bir an önce açığa alarak ülkemize bekasına zarar verecek bir işin içinde olmamaları. 588 kişi ile ilgili disiplin soruşturması yapılacak ve ona göre işlem yapılacak. Dolayısıyla bu 588 kişinin hepsi kötüdür demiyoruz. Tedbiren bu işlemi yapıyoruz.


'Merhamet tanıdıkça...'


Bu kişiler içinde devletin bekasına zarar verenler çıkarsa da elbellete ki hesabı sorulacak. Çünkü gördük. Siz merhamet tanıdıkça onlar devletin geleceğine, çocuklarımızıni torunlarımızın geleceğine karşı merhametli olmadıkları gibi, bugün de vatandaşın üzerine silah sıkıyorlar.' diyen Arslan, izinden geri çağırılan memurlarla ilgili de kısa bir bilgi paylaştı. 


İzninden dönen memura müjde!


Ahmet Arslan, yıllık iznini kullanırken göreve çağrılan memurların mağdur olmamaları için biletlerini iptal ettikleri ya da ileri tarihe aldıkları takdirde parasını geri almalarını sağlayacaklarını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler