BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.426,89
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Altan'dan şok 1 Kasım yorumu!

Ahmet Altan, Ankara'daki katliamla ilgili hükümeti suçladı. Altan, Sedat Peker'den alıntı yaptı, 1 Kasım sonrası iktidarın devamı halinde Türkiye'de oluk oluk kan akacağını ileri sürdü.

Abone ol

Ahmet Altan, uzun süre ara verdiği köşe yazılarına yeniden başladı. Seçmene 1 Kasım seçimleri için uyarıda bulunan Altan, Ankara'daki katliamdan yola çıkarak Sedat Peker'in sözlerini hatırlattı, Türkiye'nin şah damarının kesildiğini iddia ederek iktidarın devamı halinde "oluk oluk kan akacağını" söyledi.

Haberdar adlı haber sitesinde yazılarını yeniden başlayan Ahmet Altan, son yazısında Ankara'da onlarca kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını değerlendirdi.

Yazısında Sedat Peker'in Rize'de söylediği ve hakında soruşturma başlatılan "oluk oluk kan akacak" ifadesini hatırlatan Altan, o sözlerin ardından Türkiye'de terör olaylarının yaşandığını ve söylendiği gibi olduğunu iddia etti. Türkiye'nin şah

damarının kesildiğini iddia eden Altan, 1 Kasım'da AK Parti iktidarının devam etmesi halinde de yine "oluk oluk kan akacağını" ileri sürdü. İşte Altan'ın köşe yazısından bazı kesitler;

"Mafya reislerinin “oluk oluk kan akıtmaktan” meydanlarda söz edebildiği ülkelerde neler olabileceğini zaten iki gün sonra gördük.

Türkiye’nin şah damarı kesildi ve oluk oluk kan aktı.

Bu insanları, bu seçimde durdurun.

Bu iktidarın devamının, şiddetten, ölümden, savaştan, bombadan, terörden başka bir şey getirmeyeceğini görün.

“Oluk oluk kan” akacak bu iktidar yerinde kalırsa.

Bugün akan kandan daha fazlası akacak."

Ahmet Altan- 14.10.2015