BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  MEDYA

Ahmet Altan'dan öldürülecek kehaneti

Ahmet Altan, Zaman gazetesine kayyum atanması kararına çok sert tepki gösterdi.

Abone ol

Ergenekon davalarındaki yayın politikasıyla bir dönemin en çok isimlerinden olan Taraf gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan, Cemaat medyasına kayyum atanmasına ateş püskürdü.

İKTİDARIN KIZDIĞI HERKES ÖLDÜRÜLECEK

İktidara çok sert eleştiriler yönelten Altan, kararı yorumladığı yazısında "Belli ki iktidarın kızdığı herkes hapse atılacak, malına el konacak hatta öldürülecek." diye yazdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Zaman Gazetesi'nin de içinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye 3 kayyum atanması yankı uyandırdı.

MALINA EL KONACAK HATTA ÖLDÜRÜLECEK

Kayyum kararını değerlendirdiği P24 Gazetecilik Platformu'ndaki yazısında Altan, CHP ve MHP'lilere böyle seslendi:

"Meşrunun” sınırlarından çıkıp “gayrımeşrunun” sınırları içine giren bir ülkede yarın kimin başına ne geleceğini hiç kimse bilemez. Belli ki iktidarın kızdığı herkes hapse atılacak, malına el konacak hatta öldürülecek.

Bugün Kürtlerin öldürülmesini sessizce karşılıyorsunuz ama yarın sizin öldürülmeyeceğinize emin misiniz? Herhangi bir isim altındaki bir “terör örgütüyle” ilginiz olduğunun ileri sürülmeyeceğine gerçekten güveniyor musunuz?

Mallarınıza el konmayacağına, partilerinizin kapatılmayacağınıza, yöneticilerin zindanlara atılmayacağını mı sanıyorsunuz?

Düşünün ki daha iki üç yıl önce Cumhurbaşkanı’nın “ne istediler de vermedik” dediği Cemaat bugün “silahlı terör örgütü” sayılıyor, üyesi olduğundan şüphelenilen işadamlarının mallarına mülklerine el konuyor, gazeteleri kapatılıyor, onlarla ilişkisi olduğundan kuşkulanılanlar hapse atılıyor.

YPG TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLİYOR

Düşünün ki daha geçenlerde gösterilerle Türkiye’den “yardım gruplarının” gönderildiği YPG bugün “terör örgütü” ilan ediliyor. Anayasa’yı tanımadığını söyleyen bir cumhurbaşkanı ve onun Anayasa’yı tanımayan adamları yarın sizi de aynı suçlamalarla susturup hapse atacaklar.

Devlet Bahçeli’nin ve Deniz Baykal’ın Erdoğan’a destek olmaları sizi bekleyen bu geleceği değiştirmeyecek emin olun.

Bugün Kürt düşmanlığından gözleri kararmış MHP’liler yarın hapishane kapıları üstlerine kapandığında oda arkadaşlarının bir zamanlar düşman oldukları bir Kürt olduğunu gördüğünde çok şaşıracaklar."