BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  GÜNCEL

Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çorlu'yu ayaklandıran skandal video

ÇORLU'da bulunan Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan skandal görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Ders sırasında öğretmenlerine yaptıkları skandal hareketleri bir ce cep telefonuna kaydeden öğrenciler sosyal medyanın konusu oldu. Öğretmenine el işareti yapan, hakaret eden, kıyafetleri ile dalga geçen öğrenciler bu yetmezmiş gibi birde öğretmenlerini sınıfın ortasına kucağına alıp kaldırıyor. Görüntülerin ardından idari soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi skandal görüntüler olay oldu, sosyal medya yıkıldı. Ders anlatan öğretmenlerine olmadık hareketler yapan bir grup öğrenci bu görüntüleri kaydedip sosyal medyada yayınlayınca Türkiye ayaklandı. Öğretmenleriyle alay eden, terbiyesizce el hareketi yapan ve öğretmeninin kıyafetleri ile alay eden öğrenciler hakkında idari soruşturma başlatıldı. 

Çorlu'da Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin cep telefonları ile kaydettiği görüntülerin basına yansımasının ardından idari soruşturma başlatıldı.

Öğrencilerin kaydettiği görüntülerde sınıfta ders anlatmaya çalışan bir öğretmen, öğrencileri tarafından alaya alınıyor. Öğretmen ders anlattığı esnada ayağa kalkan, öğretmenin kıyafeti ile alay eden, öğretmenin kulağına el hareketi yapan, tüm bunlarla da yetinmeyerek öğretmenini kucaklayan öğrenci, arkadaşları tarafından kahkahalarla izleniyor.

Yaşananları kaydeden öğrencilerin görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından okul yönetiminin öğrenci hakkında, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de görüntülerdeki öğretmen hakkında idari soruşturma başlattığı kaydedildi.