BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  GÜNCEL

Ağrı'da çatışma çıktı! Acı haber geldi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden acı haber. Teröristlerle girilen çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Cinderes'te ise arama faaliyetleri sırasında 1 asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Abone ol

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri, ilçeye bağlı Ağrı Dağı eteklerindeki Güngören köyü kırsalında teröristlerle sıcak temas sağladı. Teröristlerle girilen çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. TSK'dan yapılan bir başka açıklamada ise Cinderes bölgesinde 1 askerimizin şehit olduğu bilgisine yer verildi.

Ağrı'da çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 1 uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı uzman çavuş bölgeye gelen ambulansla Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Uzman çavuş hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu. Öte yandan TSK Cinderes bölgesinden de acı bir haber geldiğini duyurdu.

TSK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 12 Mart 2018 tarihinde Cenderis Bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz.