BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Ağrı kayıp Leyla Aydemir ile ilgili son durum ne yeni haberler

AĞRI halkı kayıp 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arıyor. Leyla Aydemir'in cesedi bulunmadığı için sağ olduğu ancak kaçırılmış olabileceği ihtimali var. İşte Leyla Aydemir ile ilgili son dakika haberleri;

Abone ol

Ağrı'da yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çifti, 5 gün önce sabah saatlerinde, bayram ziyareti için kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi. Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile, tüm çabalara karşın Leyla'ya ulaşamayınca jandarmaya haber verdi.

Bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Köy ve çevresi didik didik arandı ancak küçük kıza ulaşılamadı. Bugün sabahın erken saatlerinde arama çalışmaları yeniden başladı. 5. günde Leyla Aydemir'den hala haber yok.

DEDESİ 300 BİN LİRA ÖDÜL KOYDU : Leyla Aydemir'in dedesi ise torununu bulanlara ödül vadetti. Küçük kızı bulanlara 300 bin lira verilecek.

Aydemir çiftinin 3'ü erkek 7 çocuğundan 6'ncısı olan Leyla'nın kıyafetinin koklatıldığı eğitimli köpeklerle köydeki evler de tek tek aranıyor. Jandarma, AFAD, güvenlik korucularından oluşan 20'şer kişilik ekipler, köyün dört bir yanında aramalarını sürdürüyor. İl merkezinde de polis ekipleri Leyla'nın bulunması için seferber oldu. Ekipler, gelen ihbarları değerlendirerek Leyla'nın en kısa sürede bulunabilmesi için titizlikle çalışıyor.

LEYLA AYDEMİR'İN ANNESİ VE BABASI : Acılı anne Şükran Aydemir, kızını görenlerin kendilerine ulaşmasını istedi. Kızının amcasının yanındayken gözden kaybolduğunu belirten anne Aydemir, "Ciğerim yanıyor. Allah rızası için kim götürdüyse kızımı bana sağ sağlim getirsin. Kızım yabancıların yanına gitmez, utangaçtır. Kendini ifade edemez. Sadece 'anne, süt' diyebiliyor. Küçük kardeşinin adı Ece, onu bile söyleyemiyor. Ev istiyorlarsa ev, para istiyorlarsa para veririz. Yeter ki kızımı getirsinler. Söz veriyoruz şikayetçi olmayacağız" diye konuştu.



LEYLA AYDEMİR SON GÖRÜNTÜLERİ : Leyla'nın kaybolmadan önce amcası Musa Aydemir tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Karayolunda amcası ile yürüyen minik Leyla'nın üzerinde fotoğraflarda yer alan kıyafetinin olduğu görülüyor.

LEYLA KAÇIRILDI MI? BEYAZ ARAÇ ESRARI: Leyla Aydemir'in kapının önünden sırra kadem basması kaçırılma ihtimalini öne çıkardı. Köyde yabancı bir beyaz aracın görülmüş olması da bu ihtimali kuvvetlendirdi. Beyaz araçla ilgili şüpheli bilgileri baba Nihat Aydemir anlattı.

ARABADA 3 ÇOCUK VARMIŞ VE... : Baba Nihat Aydemir yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Şüphelendiğimiz biri yok. İçinde bir kadın bir erkeğin olduğu beyaz bir araç varmış. O aracı görenler var. Köye gelip şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Erkek 40 yaşlarında, kirli sakallı. Arabanın arka camı da kırıkmış."