BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
DÜNYA

Ağlayan Meryem Ana heykeli 38. kez böyle kan akıttı!

Mistik Gül heykelinin bakiresi kuzeybatı Arjantin'deki bir aileye ait. Arjantin’in Salta eyaleti Metan kasabasında Mistik Gül bakire olarak bilinen heykeli görmek isteyen insanlar Frias ailesinin evine akın ediyor. Çevredeki insanların inançlarına göre bakire 'Meryem Ana' heykeli şifa dağıtıyor.

Arjantin’in Salta eyaletinde Frias ailesinin evinde bulunan Mistik Gül bakire olarak bilinenen Meryem Ana heykeli, insanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Bu yıl başlarında kan gözyaşlarını ağlayarak göründüğünde kaydedilen heykel, uluslararası manşetlerde büyük yankı bulmuştu. Şimdiye kadar 38 farklı olayda ağlayan heykel, en son Rosana'nın annesine dua ederken gözyaşları döktü.

Ev sahibi Rosana Mendoza Frias heykelin en son ağladığı görüntüyü kaydedip o anları paylaştı. Görüntüde heykelin gözlerinden gelen kırmızı sıvı görülebiliyor.

Heykel sekiz yıl önce düşük yaptığı sırada ev sahibi Rosana Mendoza Frias’a verilmişti. Rosana yerel haber sitesi Slata'ya verdiği demeçte “Ben her zaman insanlara bunun inanca bağlı olduğunu söylerim, hiçbir şey yapmadığımız gibi, sadece kapılarımızı açıp dua etmeye gelebilirler, ve Tanrı aracılığıyla bir mucize gerçekleşir.” dedi.

Rosana'nın açıklamalarına göre, heykelin ilk kez Nisan 2017'de 'ağlayan' kanla gözyaşı akıtmaya başladı. Heykelin şu an 38 farklı kez ağladığını ve şuan yayınlanan görüntülerden 10 saat sonra 7 binden fazla insan evin dışında toplanmaya başladı.

İddialara göre Mistik Gülün Bakiresi, heykeli ziyaret ettikten sonra beyninde çok büyük bir tümör olan kadın mucizevi bir şekilde iyileşti.

Ev sahibi Rosana, diğerlerinin yardımıyla ve kendi parasıyla evindeki heykel için bir alan oluşturdu ve onu korumak için cam bir dolap yaptırdı. İddialara göre, heykelin önünde 30 civarında kişi toplanarak pazartesiden cumaya kadar dua ediyor.

Sitene Ekle
Etiketler