BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Ağca'dan Ahmet Hakan'a inanılmaz sözler!

Mehmet Ali Ağca, TRT'ye yaptığı ve tartışmaların odağı olan röportajından sonra bu kez de Yeni Akit'e konuştu. Bakın neler söyledi?

Abone ol

Tahliye edildiği günlerde bir medya fenomeni haline gelen Mehmet Ali Ağca, popülaritesini kaybedince yeni bir atağa geçti.

Önce TRT'ye özel açıklamalar yapan Ağca, ardından da (Yeni) Akit Gazetesi'ne röportaj verdi. Ağca, saatinden başka hiç bir şeyinin olmadığını söyledi. 'Ben davamla evliyim' diyen Ağca, kendisini de 'Allah'ın askeri' olarak tanımladı.

Gazetede yer alan röportajda en dikkat çekici kısım ise Ağca'nın Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'la ilgili açıklamalarıydı.

Hemen hemen her fırsatta Ahmet Hakan'a sert eleştiriler yönelten Yeni Akit gazetesi bu defa da Ağca'nın sözleri üzerinden Ahmet Hakan'a sert çıkmış oldu.

AKİT DE BOŞ DURMADI

Ahmet Hakan'a vurmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan Yeni Akit, Ağca röportajının Hürriyet yazarı ile ilgili kısmının başlığını "Müslümanlara küfrediyor" diye vererek Hürriyet yazarını da hedef gösterdi. Çünkü Ağca, Ahmet Hakan ile ilgili açıklamasında 'Müslümanlar'a hakaret ediyor' cümlesini kullandı.

İşte Yeni Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez ile Fatih Akkaya'nın Ağca ile yaptığı röportajdaki o kısım...

MÜSLÜMANLARA HAKARET EDİYOR

Akit: Düşünce kuruluşu kurmaktan bahsettiniz. Görüştüğünüz kimler var?

Ağca: Amerika'da 4000 adet think tank kuruluşu var. Şerefli haysiyetli bir kaç insan bulabilirsek, ruhunu şeytana satmamış birilerini bulursak think tank kuracağız. İşte Ahmet Hakan diye biri var, İmam Hatip mezunu. 3000 dolar maaş için 5000 dolar maaş için şeytani bir sistemin içine girmiş, Müslümanlara her fırsatta hakaret ediyor. Olay bu kardeşim, bu durumda milyar doların olsa ne olur? Öyle bir durumda git kendini Boğaz köprüsünden at. Hayatını feda edemeyeceği bir gayesi olmayan insanın maymundan farkı nedir? Zaten maymun ile insanın DNA'ları yüzde 99 aynıdır.

AKİT: Ahmet Hakan'ın bunu para için mi yaptığını

Ağca: Bu sorunun muhatabı Ahmet Hakan'dır