BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  MAGAZİN

Ağaoğlu'nun mücevherlerini mi çaldırdı?

Aşkları yılan hikayesine dönen Petek Ertüre ile Ali Ağaoğlu'yla ilgili şok bir dedikodu magazin kulislerinde dolaşıyor...

Abone ol

Petek Ertüre ile Ali Ağaoğlu'nun kısa süren ayrılığının nedeni ortaya çıktı. Takvim gazetesinde yer alan iddiaya göre; Ertüre, Ağa'nın hediyesi mücevherleri çaldırdı. Buna inanmayan işadamı, resti çekti

İddialara göre; kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin kavga nedeni şöyle: Petek Ertüre, sevgilisi yurt dışı gezisinden dönünce Ali Ağaoğlu'na; "Bana hediye ettiğin 70 bin euro'luk mücevher setim çalındı" dedi.

Ünlü işadamı ise sürekli korumayla gezen ve güvenlikli bir evde oturan Ertüre'ye inanmadı. Ali Ağaoğlu, yalancılıkla suçladığı Petek Ertüre'den ayrıldı. Ancak Ertüre'nin ısrarlarına daha fazla dayanamayan ünlü işadamı, birkaç gün önce güzel sevgilisiyle yeniden aşk yaşamaya başladı.

iLiŞKiSiNi YAZDI!
Yazarlığa soyunan Petek Ertüre, birkaç ay önce raflardaki yerine alan 'Aşk Oyunları' adlı kitabında; kendi hayatından kesitler sundu. Ertüre, kitapta; zengin bir işadamıyla aşk yaşayan genç ve güzel bir kadının öyküsünü anlatıyor.