BIST 9.797
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,96
HABER /  GÜNCEL

Ağaoğlu Zekeriya Öz gerçeğini açıkladı

Zekeriya Öz, 80 bin liralık Dubai tatilinin masraflarını cebinden karşıladığını söylemişti Ağaoğlu açıklaması ise hiç de öyle demiyor.

Abone ol
80 bin liralık lüks Dubai seyahati Başsavcıvekili Zekeriya Öz'ü zor durumda bıraktı.
Öz, Dubai seyahatinin masraflarını kendisinin ödediğini söylerken, iş adamı Ali Ağaoğlu Öz'ün Dubai'de kendi şirketinin temsilciliği tarafından ağırlandığını, ağırlamanın temsilciliğin insiyatifeyle gerçekleştiği açıklandı.


Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun başındaki isim olan Başsavcıvekili Zekeriya Öz, ailesiyle birlikte Dubai’ye yaptığı seyahatle ilgili iddiaları yalanladı. Dubai seyahatinin masraflarını kendisinin karşıladığını söyleyen Öz, konuyla ilgili açıklama yapacağını duyurdu.

AĞAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA
 
Bu arada Ağaoğlu Şirketler Grubu, iddialarla ilgili olarak Dubai seyahatinin Savcı Zekeriya Öz' ile daha öncelere dayanan tanışıklıkları çerçevesinde Dubai temsilciliğinin insiyatifiyle gerçekleştiğini duyurdu. Açıklamada şunlar ifade edildi:
 
"Söz konusu ağırlama, 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai’de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir. Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama, temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

ZEKERİYA ÖZ'ÜN LÜKS DUBAİ TATİLİ

Savcı Zekeriya Öz'ün Dubai'de 5 günlük lüks bir tatil yaptığı ve bu tatilin parasının da bir inşaat şirketi tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Öz'ün bir akşam yemeğinin faturası ise inanılmaz! (TIKLA OKU)

HSYK'DAN KRİTİK TOPLANTI, ÖZ NE OLACAK?  (YENİ GELİŞME)


zekeri̇ya-öz---kahramandi-beleşçi̇-oldu.jpgZEKERİYA ÖZ : KAHRAMANDI BELEŞÇİ OLDU
Olay davaların savcısıydı. Türkiye'nin temiz ellerini gerçekleştirdiğini iddia ediyordu. Bakın onun için bir zamanlar kimler neler dedi?

ZEKERİYA ÖZ KİMDİR, NİYE ASKERLİK YAPMADI?