BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.430,96
HABER /  GÜNCEL

Ağaoğlu aslında Brad Pitt ile anlaşmış...

Kendi reklamlarında oynayan Ağaoğlu, "Donald Trump’a mı özeniyor?" iddialarına da esprili bir dille cevap verdi.

Abone ol

CNBC-e kanalında yayınlanan "Burcu Soruyor" programına konuk olan Ali Ağaoğlu, son dönemde kamuoyunda tartışma yaratan 'Maslak 1453' projesinin reklam filmini değerlendirdi. Ağaoğlu spikerin sorularına esprili bir karşılık vererek, aslında o film için Brad Pitt ile anlaştığını söyledi... 

Müteahhidin anahtar tesliminden sonra projesiyle ilişkisinin bittiğini söyleyen Ağaoğlu, sattığı malın arkasında olduğunu göstermek için reklamlarında bizzat oynadığını açıkladı. Ağaoğlu, "Donald Trump’a mı özeniyorsunuz?" sorusuna esprili bir dille karşılık vererek, "Öyle bir iddiam yok, o kim?" dedi.

BRAD PITT İLE ANLAŞMIŞTIK

Reklam filminde Hollywood yıldızı Brad Pitt'le beraber oynamak üzere anlaştıklarını ancak tarih konusunda yaşanan sıkıntı üzerine projeden vazgeçtiklerini belirten Ağaoğlu, yeni filminde Pitt ile oynayabileceğini söyledi.

KAFAYI CAMA VURMAYALIM

Ağaoğlu, orta vadeli programı da değerlendirdi. Yüzde 7-8'lik büyümenin cari açık açısında sürdürülebilir olmadığını söyleyen Ağaoğlu, hükümetin ekonomiyi soğutmasını anlayışla karşıladıklarını kaydetti.

Ancak Ağaoğlu uyarmadan geçmedi ve "Sert frene basıp kafayı cama vurmamak lazım" dedi. Ekonomideki inişin kontrollü yapılması gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, Türkiye'nin yüzde 5 büyüme çıpası olduğunu ve Merkez Bankası'nın politika faizini indirerek buna destek olması gerektiğini belirtti.

ALIMLAR BAŞLADI

Konut faizlerinin yüzde 1'in altına gelmesiyle insanların alım yönünde harekete geçtiğini söyleyen Ağaoğlu, 4. çeyrekteki canlanma ile inşaat sektörünün yıl sonunu yüzde 5 büyüme ile tamamlayacağını kaydetti.

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAMALI

Ağaoğlu, maketten konut satışının yasaklanmasını öngören SPK düzenlemesine de şartlı destek verdi. Arsası, projesi olmayanların maketten yaptıkları satışın engellenmesi gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, "Ama kaş yaparken göz çıkarmamak lazım, inşaat sektörünü de öldürmemek lazım" dedi.

Ağaoğlu, maketten satışın tamamen kaldırılması durumunda firmaların finansman maliyetlerini konut fiyatlarına yukarı yönlü yansıtacağını kaydetti.