BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49
HABER /  GÜNCEL

Ağaç kesen CHP'li Vefa Salman'a bir şok daha!

Avukat Ali Demirhan, Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesi için belediye ekiplerince kesilen ağaçlarla ilgili, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Abone ol

Avukat Ali Demirhan, Yalova Adliyesi önünde gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Yalova'da üst geçit yapmak için 158 ağacı kesen Vefa Salman'a dava yolu göründü. Avukat Ali Demirhan başkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP'nin 158 ağacı halkın rızasını almadan kestiğini belirten Demirhan, 'bu işin takipçisi olacağız' dedi.

Ali Demirhan suç duyurusunda bulunduktan sonra şu açıklamayı yaptı;
-‘‘Yalova Belediyesi tarafından 158 ağacın kesilmesi nedeniyle, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurunda bulunduk. Yalova kamuoyu bu ağaçların kesilmesinden vicdanen büyük yara almıştır. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Milletvekili Muharrem İnce Gezi Parkı’nda göstermiş oldukları duyarlılığı burada göstermemiştir.  Aslında burada CHP zihniyetinin duyarsızlığı, riyakarlığı söz konusudur. Çünkü 3 ağaç için, onlarca canın yitirilmesine sebep olan CHP zihniyeti, Yalova’da 158 ağacın kesilmesine sessiz kalmıştır’’ dedi.

demmirhan.jpg

Demirhan, ‘’1930 yılında yapılan Yürüyen Köşk’te bir dalı kesmemek için köşkü kaydıran Ulu Önder Atatürk, ‘‘Yalova Benim Kentimdir’’ dediği Yalova’da CHP, Atatürk’ü kullanarak 1 Haziran Mahalli yerel seçimlerde seçim kazanmıştır. CHP, 158 ağacı kamuoyunun ve oy aldığını insanların rızasına başvurmadan kesmiştir. Hukukçu olarak, avukat arkadaşlarla bu işin takipçisi olacağız. Toplanan dört bin imza ile birlikte Adliye mercileri bildirdik. Hukuki süreci bekleyeceğiz’’ diye konuştu.